Van vrijdag 7 oktober tot zondagmiddag 9 oktober organiseert Leon van Capelle met een aantal voorrijders weer een senioren XC trainingsweekend. Ditmaal in Manderscheid (D).

De aanmelding is al even geopend en er zijn nog ruim 20 plaatsen beschikbaar.

Aangezien wij twee maanden van te voren het aantal overnachtingen nog kosteloos kunnen wijzigingen komt de datum van het wijzigen van het aantal deelnemers snel dichterbij. Na 17 augustus gaat men het deelnemers aantal naar beneden bijstellen. Dus mochten jullie je nog willen aanmelden zorg op tijd te zijn.

EXTRA GROEP. Deze keer zal er, bij voldoende deelnemers, ook een vijfde groep zijn onder leiding van Sabrina.

Fiets je graag in Nederland, maar heb je nog niet zoveel ervaring in het buitenland of ben je niet een snelle fietser en ontdek je graag nieuwe fietsgebieden. Jij kunt ook mee met het XC-weekend van Licht Verzet. De nieuwe vijfde groep rijdt een lager tempo, minder hoogtemeters en kortere afstanden dan de ander groepen. Sabrina zal deze groep voorrijden waarbij gezelligheid en samen fietsen het belangrijkste is en na afloop een biertje of stuk taart er ook bij hoort. Heb je nog twijfels? Stel dan je vraag aan Sabrina (via Facebook of app/bellen). Ben je overtuigd en ga je graag mee, geef je dan op voor the XC-weekend en zet bij bijzonderheden ‘deelname groep 5’. De 5de groep kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen voor die groep. We hopen op een mooie groep.

Lees er alles over en meld je evt aan.