Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe clubkleding is binnen. Daarnaast is het ook al weer tijd voor de volgende bestelling. Dit is een extra bestelmoment omdat we de vorige keer niet alle kleding hadden om te passen, waaronder de freeride kleding. 

Nieuwe clubkleding coördinator

Als eerste wil ik graag melden dat ik stop als coördinator van de clubkleding. Dzintra Cibulska neemt het van mij over en samen zullen wij deze bestelronde op ons nemen. Dzintra is bereikbaar via het bekende mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwe clubkleding ophalen

Heb je nieuwe clubkleding besteld, dan kan je dit op de volgende momenten ophalen:

  • Zaterdag 16 maart van 09.30-11.30 uur op de parkeerplaats bij Zweef-inn Malden. Ik (Susan) ben met een oranjebruine bus. Ben ik niet bij de bus dan ben ik even binnen in het café. 
  • Woensdag 20 maart van 19.00-21.00 tijdens de pas avond in de Skihut bij de Wijchense Berg.
  • Kan je beide momenten niet, neem dan contact op met Dzintra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt het dan bij haar thuis ophalen in Nijmegen. 

Kleding passen

Wil je kleding bestellen maar weet je je maat niet, dan kan je kleding passen op woensdagavond 20 maart van 19.00-21.00 uur in de Skihut bij de Wijchense Berg. Omdat er al ontzettend veel leden kleding hebben gepast, verwachten we nu vooral de freeriders. Mocht je willen passen, maar kan je niet op 20 maart, mail dit dan uiterlijk vrijdag 15 maart naar Dzintra. Mochten er toch meer mensen willen passen dan onze verwachting is, dan organiseren we nog een pas moment en anders maakt zij een individuele afspraak met jou om kleding bij haar thuis te passen. Wanneer er een extra moment komt hoor je dat van ons voor 20 maart.   

Kleding bestellen in de webshop

De kleding bestel je in de webshop via de link BESTELLEN op de pagina Clubkleding. Je kunt nu al bestellen tot en met zaterdag 30 maart. 

Tot ziens bij het afhalen van de kleding of op de pas avond.

Groetjes Susan Westerhof en Dzintra Cibulska