De clubkledingcommissie Dzintra, Emiel, Maarten met steun van ex-commissieleden Susan en Guido spannen zich flink in om de uitdagingen met de clubkleding zo snel mogelijk op te lossen. Vooral Dzintra heeft er een paar hectische dagen opzitten, een spannend maar zeker ook inspannend begin van haar commissie lidmaatschap. Even een update.

Dankzij medewerking van de leden (o.a. vlot inleveren van niet-passende kleding) hebben we al flink wat van de 125 die een setje hadden besteld kunnen helpen. Maar niet voor iedereen leidt dat direct tot een oplossing. De restlijst staat in een bijlage die aan alle leden is verstuurd. Kijk of wat daar staat voor jezelf klopt. Als dat zo is, hoef je niets te doen. Staat er iets dat niet klopt graag uiterlijk zondag 31 maart de afwijking melden aan Dzintra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekortkomingen oplossen

Het streven is alle tekortkomingen ineens op te lossen. We zijn in overleg met AGU voor een ‘passend’ geheel en uiteraard is het streven dat zo snel mogelijk voor elkaar te hebben.

Kortom, de commissie geeft de moed niet op en vraagt wederom om jullie vertrouwen en begrip. Komt goed.

Nieuwe bestellingen via de clubwebsite kan nog t/m 30 maart. Een leverdatum is echter afhankelijk van de oplossing van de huidige uitdaging en de duidelijkheid welke paskleding AGU aanhoudt voor toekomstige leveringen.

Algemene vragen kunnen via ons club facebook 

Graag alleen als je een heel specifieke vraag hebt rechtstreeks aan Dzintra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met dank aan de commissie voor hun grote inzet