De clubkleding Webshop is geopend voor deze bestelronde die eindigt op 30 juni. Op 27 juni is de pasavond. Freeridekleding is helaas nog niet beschikbaar in de gewenste kwaliteit. Wordt aan gewerkt.

De clubkleding Webshop is vanaf nu bereikbaar via de club site op pagina https://www.lichtverzet.nl/index.php/vereniging/clubkleding

middels de knop "bestellen" onderin en het aangegeven wachtwoord. De bestelknop is alleen zichtbaar als je ingelogd bent op de club site. Let op: voor deze bestelronde sluit de webshop op 30 juni 23u59. Kledingstukken die niet in de webshop staan, zijn deze bestelronde niet beschikbaar.
De volgende bestelronde is in sept/oktober.

Laatste pasavond deze bestelperiode.  Er is een extra pasavond georganiseerd om deze bestelronde af te ronden.
A.s. donderdag 27 juni in Nijmegen Lindenholt. 28 juni gaat de paskleding retour naar AGU.

Als je van deze gelegenheid gebruik wilt maken graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Korting. Het bestuur wil iedereen in de gelegenheid stellen om in de mooie clubkleding te gaan rijden of de kledingset uit te breiden met het oog op de winter. Wellicht ten overvloede: ook deze bestelronde geeft de club weer subsidie op de prijs in de vorm van (hoge) korting zoals in de eerste bestelronde, met dank aan onze sponsoren COOP Nijmegen, Hel van Groesbeek en Stipbike.

Freeridekleding. Op de webshop staat geen Freeride kleding. AGU levert dit nu niet in de vorm die voor onze rijders acceptabel is. We denken na over een oplossing voor de Freeride kleding. Na deze bestelronde pakken we dat op. 

De LV Clubkledingscommissie,
Dzintra,
Maarten,
Emiel