We hebben al best een mooi aantal trainers maar kunnen er nog een paar meer gebruiken. Met een grotere trainerspool hebben we de mogelijkheid de trainersbelasting beperkt te houden (sommigen rijden nu eenmaal ook graag mee met de training) of het aantal trainingsgroepen uitbreiden. Als je belangstelling hebt kun jij je melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MTB 1 CURSUS:

In september houden we voor nieuwe of al enige tijd actief zijnde trainers een ééndaagse opleiding.

6-9-2020 Wijchense berg opleiding MTB begeleider, 1 dag

Als MTB-begeleider zorg je voor de veiligheid van de groep. Jij zorgt dat de verkeersregels en gedragsregels van je vereniging worden gevolgd en spreekt leden hierop aan als dit nodig is. Ook zet je routes uit en zie je toe op de snelheid van de groep. Dit doe je aan de hand van afspraken die binnen je vereniging zijn gemaakt, de gedragscode van de NTFU en in overleg met een opgeleide trainer van jouw vereniging. De opleiding is deels theorie en deels praktijk.
Licht Verzet draagt hiervan de volledige kosten onder de voorwaarde dat jij gedurende een jaar een paar trainingen verzorgt (waar ook een vergoeding tegenover staat).

Aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je naam EN je geboortedatum. En dat het voor MTB1 van 6 sept is. Mocht de opleiding vol zijn (tot 12 personen) dan gaan we kijken of we nog een tweede datum kunnen organiseren. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.