Cross Country weekend voorjaar Échternach (L)

Van maart 25, 2022 13:00 tot maart 27, 2022 19:00
Categorieën: Cross Country (XC)
Labels: CrossCountry

 OUDE TEKST

We gaan naar Altenahr en verblijven daar in:

Naturschutz-Jugendherberge
Familien- und Jugendgästehaus
Langfigtal 8
53505 Altenahr

De Jeugdherberg ligt op loopafstand van het centrum van het dorp en beschikt over een café en fietsenstalling. De omgeving is zoals gewoonlijk technisch met vele haarspeldbochten en veel klimmen en afdalingen van meer dan 10% met hier en daar prachtige vergezichten over de omgeving.

Wie mogen mee?
Alle seniorleden. Nieuwe deelnemers worden geadviseerd vooraf bij hun trainer te informeren over de technische en conditionele zwaarte van zo’n weekend.

Het aantal groepen, groepsindeling en hun deelnemersaantal bepaalt de organisatie/voorrijders na inschrijving.

Mocht blijken dat een van de groepen te groot wordt of dat de organisatie twijfelt aan het minimaal benodigde technische en/of conditionele niveau, dan behoudt de organisatie en/of de begeleiders het recht om mensen deelname te weigeren of over te plaatsen naar een andere groep (ook tijdens het weekend na onderling overleg).

E-MTBs zijn toegestaan in groep 4 op basis van fysieke beperking. De elektrische ondersteuning moet ca 60km en 1500hm per dag mogelijk maken.
Voor de overige groepen geldt OEK (op eigen kracht).

Het definitieve aantal deelnemers wordt bepaald, vier weken na de opening van de inschrijving i.v.m. kosteloos afmelden van reeds gereserveerde plaatsen door de organisatie.

Programma
Op vrijdag om 13.00 vertrekken voor een tocht van ongeveer 40 km. (een uur van te voren aanwezig A.U.B.)

Op zaterdagochtend om 9.30 een tocht van 60/70 km.

Op zondag om 9.30 nog een zeer mooie trip van ongeveer 3 tot 4 uur.

De kamers dienen op zondag om 9:30 schoon opgeleverd te worden.

Begeleiders/voorrijders
Marco van den Berg, Luc Selen, Leon van Capelle en Siebe van Genesen.

Kosten
Het kamp kost per deelnemer 80 euro en is inclusief beddengoed, ontbijt, avondeten (beide dagen) en lunchpakket op zondag.

Op zaterdag zal er tussen de middag (eventueel) onderweg een lunchpauze worden gehouden.

Vervoerskosten dienen onderling geregeld te worden met de chauffeur.

Hoe verder?
Je kunt je vanaf nu aanmelden.

1)   Aanmelden via de knop bovenaan.
2)   Hierbij gaarne ook vermelden op welk tijdstip je aankomt (12:00 of ’s avonds), E-MTB gebruik ja/nee, indien bekend je medereiziger en eventuele andere bijzonderheden, zoals vegetarische maaltijd, etc.
3)   Afmelden kan kosteloos tot 1-02-2020 via de knop bovenaan.
4)   Bij aanmelding ben je betalingsplichtig.
5)   De betaling vindt plaats twee weken voor het trainingskamp via automatische incasso.
6)   Als je ingeschreven hebt en toch niet mee kunt (ziekte, etc.), dan wordt jouw plaats opgevuld door iemand van de reservelijst. Als dat niet gaat zal je betaling vanwege aangegane verplichtingen door de organisatie helaas niet worden geretourneerd.
7)   Zes tot acht weken van te voren wordt een tijdelijke deelnemerslijst verstuurd, zodat iedereen het vervoer onderling kan regelen. Daarna volgt er twee weken van te voren nog een definitieve deelnemerslijst met aanvullende informatie.

Vragen kun je stellen aan Leon van Capelle tel. 024 3505032 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.