×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

Clubwedstrijd FR

Jaarlijks organiseren we vier clubwedstrijden waarna de winnaar van de LVF cup en dus clubkampioen van het jaar bekend is. Deze clubwedstrijden zijn voor alle clubleden vanaf 12 jaar een goede gelegenheid om te ervaren wat het rijden van een freeride wedstrijd is. We houden vier verschillende typen wedstrijden om de breedst ontwikkelde snelste freerider eruit te filteren. Daarom staan een bosdownhill, dualslalom, enduroproeven en een pumptrack op het programma. Een a twee weken voor een wedstrijd wordt er vaak een training gegeven op de wedstrijdlocatie. 

Datum 2021 Wedstrijd Tijd Verzamelplaats
 zondag 17 oktober  Dual Slalom  10.00  Goffertpark
In december Enduro   Wijchense Berg
       
       
       
       
       

Zorg er voor dat je minimaal drie kwartier voor de start aanwezig bent, om je stuurbordje te bevestigen en het parcours te verkennen. Ook als je niet aangemeld hebt mag je last-minute deelnemen aan een clubwedstrijd. Zie voor de last minute details besloten club Facebook

Afgelasten van een wedstrijd kan tot maximaal één dag van te voren en gaat via de besloten club Facebook.

Het dragen van een helm is zoals bij alle activiteiten van Licht Verzet verplicht! Voor freeride geldt dat hoe meer bescherming je aantrekt hoe beter. Deelname aan de clubwedstrijden is op eigen risico. Door deel te nemen accepteer je het risico dat samenhangt met het beoefenen van de freeride MTB sport. De organisatie is in geen geval aansprakelijk voor ongevallen of schade dan wel verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Terug
Downhill Kleve 2019