• Coop
  • Stipbike
  • Aia Software
  • La Vintus Open Haarden
  • RezaCoach
  • Café de Kroon
Slideshow Banner by WOWSlider.com v5.2m

U bent hier: Home › Nieuws

Algemeen: Teken wees er alert op!
   (16-04-2018)

Het tekenseizoen is weer volop gestart. Ons bosgebied staat met een hoge tekenverwachting in de tekenradar (wat dus niet zo gunstig is). Lees er meer over

 

 

 

(Terug naar boven)


Algemeen: Magura Mini Downhill cup Wijchen zondag 22 april as
   (12-04-2018)

Op 22 april organiseert Licht Verzet weer de spectaculaire Mini Downhill Cup op de Wijchense Berg. Lees er meer over 

(Terug naar boven)


Algemeen: Vrijwilligers gevraagd voor Hel van Groesbeek 7 en 8 april as
   (24-02-2018)

Oproep Vrijwilligers Hel van Groesbeek

Beste leden, ouders en andere belangstellenden.

Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 organiseert de Stichting MTB Gelderland Zuid in samenwerking met MTB Club Licht Verzet en NSWV Mercurius wederom een Landelijke Jeugd Competitie (LJC) wedstrijd, het NK voor studenten (NSK) en de “Hel van Groesbeek” mountainbike-marathon in Groesbeek.

Er hebben zich al enkele mensen aangemeld als vrijwilliger, maar met 15 vrijwilligers op zaterdag en zondag hebben we toch een uitdaging om het evenement door te laten gaan, want we hebben er wel weer 35 tot 40 nodig.

Kortom zaterdag missen we nog een man of 15 en zondag ochtend en middag mogen er nog wel 30 bij. Voor iedere dag kunnen we dus nog wel wat handjes gebruiken.

Om dit prachtige evenement door te laten gaan kunnen wij dus niet zonder jullie en daarom willen dan ook graag een beroep doen op jullie als lid van de enige echte mountainbikeclub in de regio om ons bij te staan bij het realiseren van deze geweldige wedstrijd.

Hieronder geven wij een korte uitleg van de te verwachten taken.

Op vrijdagmiddag dienen we de dranghekken en vuilnisbakken van de gemeente in ontvangst te nemen en wordt het start/finish terrein opgebouwd. Tevens wordt het parcours van de LJC uitgezet en overige wedstrijden van zaterdag.

Op zaterdag wordt de marathon ronde uitgezet en zijn er vrijwilligers nodig om de LJC, NSK en Retro wedstrijd in goede banen te leiden. Op zondag is de Marathon wedstrijd..

Na afloop is er op iedere dag natuurlijk de huldiging van de winnaars en tenslotte dient nog opgeruimd te worden.

Op maandag dient het parcours van de marathon nog nagereden te worden om te controleren op vuilnis, bewegwijzeringsborden, etc.

Wil je ons komen helpen op vrijdagmiddag 6 april, zaterdag 7, zondag 8 april of maandag 9 april.? De taken zullen door ons per tijdblok ingedeeld worden.

Dag

Tijd

Vrijdag

13:00 t/m 17:00

Zaterdag

7:00 t/m 11:00

Zaterdag

10:30 t/m 14:30

Zaterdag

14:00 t/m 18:00

Zondag

7:00 t/m 11:00

Zondag

9:00 t/m 13:00

Zondag

12:30 t/m 17:30

Maandag

9:00 t/m gereed

Op zaterdagmiddag en zondagmiddag is er voor iedere vrijwilliger die geholpen heeft een frietje met snack. Ben je de gehele zaterdag en/of zondag aanwezig dan ontvang je tevens een lunchpakket.

Je inzet als vrijwilliger bij de LJC, het NSK of de Hel van Groesbeek telt mee als verenigingswerk voor MTB club Licht Verzet (cf het huishoudelijk reglement: twee dagdelen/jaar).

Wij hopen dat velen zich aanmelden zodat we er met ons allen weer een mooi evenement van kunnen maken!

Aanmelden kan bij Leon van Capelle via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0SwJb7SoLqtxgz3biWJGbNMM_cUdPg3TJT1NOsOTqUtGiqQ/viewform

Met vriendelijke groet,

Bestuur MTB Gelderland Zuid
Bestuur MTB club Licht Verzet

(Terug naar boven)


Algemeen: Kalender senioren clubwedstrijden bekend
   (22-02-2018)

Beste seniorleden

De eerste clubwedstrijd voor 2018 zit er inmiddels op met de succesvolle Oliebollenrace van 31 dec j.l. maar er komen nog minstens zes wedstrijden die zeker zo mooi en gezellig zijn. De data daarvan vind je hier of op de clubkalender op de LV homepage. De eerstvolgende is 25 maart aanstaande, zet het in je agenda.

Voor alle komende wedstrijden zoeken we uitzetters. Ook als je het nog nooit gedaan hebt maar je het wel leuk lijkt, we helpen je op weg. Meld je aan door te reageren.

Dit jaar is gestart met de Masters 50+ klasse. De 50+ wisselbekers voor zowel de Oliebollenrace als de 50+ clubkampioen zijn beschikbaar gesteld door 'Bikebeast' alias Jan-Willem Wessels waarvoor onze dank. Jan-Willem gaat proberen de bekers zelf te winnen maar er zijn natuurlijk nog heel wat andere kandidaten voor deze machtige trofeeën 

Het reglement senioren is aangepast.

Graag tot ziens

Senioren clubwedstrijdcommissie
Ton Hollmann
Arthur de Jonge
Rik Ubbink
Alex Peters

(Terug naar boven)Ogenblik a.u.b. ...