• Coop
  • Stipbike
  • Aia Software
  • La Vintus Open Haarden
  • RezaCoach
  • Café de Kroon
Slideshow Banner by WOWSlider.com v5.2m

U bent hier: Home › Nieuws

Algemeen: Volgende clubwedstrijd XC senioren 21 juni met midzomernachtborrel
   (19-06-2017)

Don't forget. morgenavond 21 juni de 4e clubwedstrijd senioren in het Nederrijk met na afloop de langste zomeravond borrel op het terras van Cafe De Kroon a/d Daalseweg.

Verzamelen en aanmelden op de parkeerplaats van het Canadese Kerkhof, gelegen langs de Zevenheuvelenweg, stipt 18.15u. Daarna verkennen/inrijden en start.

LET OP: inschrijven 18.15 uur en start 19u.

Tussenstand en uitslagen

(Terug naar boven)


Algemeen: Fietsparade velocity2017, doe mee 15 juni
   (11-06-2017)

 

Dit jaar wordt Velo-City 2017, ’s werelds grootste fietscongres voor professionals in Arnhem en Nijmegen georganiseerd. Tijdens dit congres wat plaatsvindt van 13 tot en met 16 juni zijn er verschillende side events. Een van deze side events is 

 

De Fiets Parade. 

 

 

Op donderdagavond 15 juni vanaf 18.30 uur is het één groot rijdend feest door Nijmegen. De Fiets Parade zal dan plaatsvinden; het is een grote, bonte fietsoptocht dwars door de stad voor iedereen die van fietsen houdt. Het doel van de Fiets Parade is om zo veel mogelijk mensen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden mee te laten fietsen. Aangezien wij van fietsen houden met de enige echte fiets, de MTB, lijkt het ons zeer leuk als om met een grote groep Lichtverzetters mee te fietsen. 

 

Keuze van de fiets is vrij en hopelijk ziet ieder lid kans om iets van onze clubkleding aan te trekken. Dat draagt bij aan een mooie uitstraling ????

 

Nadere details over waar verzamelen ed komen binnenkort.

 

 Zie ook www.velo-city2017.com/nl/programma/publieksevenementen met app voor oa gratis drankjes

(Terug naar boven)


Algemeen: Uitslag recentste jeugdclubwedstrijd
   (28-03-2017)

Zie hier

Ouders/verzorgers die foto's hebben gemaakt graag melden op jeugd@lichtverzet.nl

(Terug naar boven)


Algemeen: Uitslag 2e clubwedstrijd senioren 2016
   (20-04-2016)

De uitslagen van het algemeen klassement staan op de racesplitter website. Daar kun je nader filteren op categorie (kies bij FILTER all groups). Op een rijdersnaam klikken geeft je de rondentijden.

(Terug naar boven)Ogenblik a.u.b. ...