• Coop
  • Stipbike
  • Aia Software
  • La Vintus Open Haarden
  • RezaCoach
  • Café de Kroon
Slideshow Banner by WOWSlider.com v5.2m

U bent hier: Home › Nieuws

Algemeen: Vrijwilligers gevraagd voor Hel van Groesbeek 7 en 8 april as
   (24-02-2018)

Oproep Vrijwilligers Hel van Groesbeek

Beste leden, ouders en andere belangstellenden.

Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 organiseert de Stichting MTB Gelderland Zuid in samenwerking met MTB Club Licht Verzet en NSWV Mercurius wederom een Landelijke Jeugd Competitie (LJC) wedstrijd, het NK voor studenten (NSK) en de “Hel van Groesbeek” mountainbike-marathon in Groesbeek.

Er hebben zich al enkele mensen aangemeld als vrijwilliger, maar met 15 vrijwilligers op zaterdag en zondag hebben we toch een uitdaging om het evenement door te laten gaan, want we hebben er wel weer 35 tot 40 nodig.

Kortom zaterdag missen we nog een man of 15 en zondag ochtend en middag mogen er nog wel 30 bij. Voor iedere dag kunnen we dus nog wel wat handjes gebruiken.

Om dit prachtige evenement door te laten gaan kunnen wij dus niet zonder jullie en daarom willen dan ook graag een beroep doen op jullie als lid van de enige echte mountainbikeclub in de regio om ons bij te staan bij het realiseren van deze geweldige wedstrijd.

Hieronder geven wij een korte uitleg van de te verwachten taken.

Op vrijdagmiddag dienen we de dranghekken en vuilnisbakken van de gemeente in ontvangst te nemen en wordt het start/finish terrein opgebouwd. Tevens wordt het parcours van de LJC uitgezet en overige wedstrijden van zaterdag.

Op zaterdag wordt de marathon ronde uitgezet en zijn er vrijwilligers nodig om de LJC, NSK en Retro wedstrijd in goede banen te leiden. Op zondag is de Marathon wedstrijd..

Na afloop is er op iedere dag natuurlijk de huldiging van de winnaars en tenslotte dient nog opgeruimd te worden.

Op maandag dient het parcours van de marathon nog nagereden te worden om te controleren op vuilnis, bewegwijzeringsborden, etc.

Wil je ons komen helpen op vrijdagmiddag 6 april, zaterdag 7, zondag 8 april of maandag 9 april.? De taken zullen door ons per tijdblok ingedeeld worden.

Dag

Tijd

Vrijdag

13:00 t/m 17:00

Zaterdag

7:00 t/m 11:00

Zaterdag

10:30 t/m 14:30

Zaterdag

14:00 t/m 18:00

Zondag

7:00 t/m 11:00

Zondag

9:00 t/m 13:00

Zondag

12:30 t/m 17:30

Maandag

9:00 t/m gereed

Op zaterdagmiddag en zondagmiddag is er voor iedere vrijwilliger die geholpen heeft een frietje met snack. Ben je de gehele zaterdag en/of zondag aanwezig dan ontvang je tevens een lunchpakket.

Je inzet als vrijwilliger bij de LJC, het NSK of de Hel van Groesbeek telt mee als verenigingswerk voor MTB club Licht Verzet (cf het huishoudelijk reglement: twee dagdelen/jaar).

Wij hopen dat velen zich aanmelden zodat we er met ons allen weer een mooi evenement van kunnen maken!

Aanmelden kan bij Leon van Capelle via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0SwJb7SoLqtxgz3biWJGbNMM_cUdPg3TJT1NOsOTqUtGiqQ/viewform

Met vriendelijke groet,

Bestuur MTB Gelderland Zuid
Bestuur MTB club Licht VerzetOgenblik a.u.b. ...