• Coop
  • Stipbike
  • Aia Software
  • La Vintus Open Haarden
  • RezaCoach
  • Café de Kroon
Slideshow Banner by WOWSlider.com v5.2m

U bent hier: Home › Evenement(en)

Evenement: MTB-1 trainersopleiding

Naam MTB-1 trainersopleiding Locatie Skicentrum Wijchense berg
Begindatum 30-09-2018 Einddatum 30-09-2018
Aanvang 09:30 Einde 16:00
Bijzonderheden
Omschrijving

Hulpouders, begeleiders of trainers kunnen zich aanmelden voor de MTB-1 opleiding op zondag 30 september.

Deze is van 9:30 uur tot ca 16:00 uur in de stube van het skicentrum op de Wijchense berg.

Deze eendaagse opleiding staat in het teken van het begeleiden van mountainbike groepen. Dit is een ideale instap om te proeven van de kennis die bij het geven van trainingen komt kijken. De opleiding laat je kennis maken met de valkuilen tijdens het begeleiden van groepen. Maar je leert ook na te denken over handelingen tijdens een training of toertocht waar je eerder nog niet bij stil gestaan zou hebben.

Deze training is met name bedoeld voor hulpouders, begeleiders en trainers die nog niet eerder een opleiding hebben gedaan.

Eigenlijk een must-do opleiding als je mountainbike trainingen geeft of als hulp/begeleider bij een training aanwezig bent. De opleiding betaalt Licht Verzet, kost je niets en wordt gegeven door René Manders, lid van Licht verzet en docent bij de Wielercademie.

De dag wordt afgesloten met een Proeve van bekwaamheid en na beoordeling door de toetsingscommissie ontvang je het MTB1 diploma.

Aanmelden voor de cursus via inloggen (rechtsboven), vervolgens hierboven bij 'Doe je mee' aanvinken en 'Wijzingen opslaan'. Er volgt een bevestiging in rood en je ontvangt een bevestigingsmail.Ogenblik a.u.b. ...