• Coop
  • Stipbike
  • Aia Software
  • La Vintus Open Haarden
  • RezaCoach
  • Café de Kroon
Slideshow Banner by WOWSlider.com v5.2m

U bent hier: Home › Evenement(en)

Evenement: Clubwedstrijd senioren #1 2019 Oliebollenrace

Naam Clubwedstrijd senioren #1 2019 Oliebollenrace Locatie Nederrijk
Begindatum 31-12-2018 Einddatum 31-12-2018
Aanvang 09:15 Einde 13:00
Bijzonderheden
Omschrijving

Beste Lichtverzetter

De eerste tellende clubwedstrijd voor de senioren clubcompetitie 2019 is de traditionele oliebollenrace op 31 dec 2018. De traditie heeft een lange historie die ooit is begonnen als veldritwedstrijd. Vroeger zat er zelfs een heuse bokaal aan vast, de John Beugels trofee. Die sponsoring heeft de tand des tijd niet overleeft maar de wedstrijd is er wel een begrip door geworden en daarom is bij de introductie van de clubcompetitie dit evenement als seizoensopener aangemerkt.

Na afloop
Traditiegetrouw wordt de wedstrijd afgesloten met een door de club aangeboden kop warme Chocomel en oliebollen bij Pannenkoekenrestaurant de Heksendans. Daar zullen weer de heuse Oliebollen wisselbokalen worden uitgereikt, een voor zowel het algemeen klassement, Masters 40+, Master 50+ als voor de Dames.

Uitzetter Thomas van Houten gaat een parkoers maken aangepast op de weersomstandigheden met voor elk wat wils. De wedstrijd kan iedereen op eigen tempo rijden zodat ook recreanten of andere snellen en toerders deel kunnen nemen aan dit sportieve en gezellige evenement. Ook zij die willen aanmoedigen zijn van harte welkom. 

Deelname jeugdleden 
is mogelijk voor jeugd van 17 en ouder danwel zij die trainen in de A wedstrijdgroep (A-tjes jonger dan 17 iom hun jeugdtrainer).

Traditiegetrouw ook deze keer weer in het Nederrijk met de start om 10.00u. Zorg op tijd aanwezig te zijn, verzamelmoment is 09.15 uur ivm inschrijven en inrijden. Verzamelplaats is de parkeerplaats van het Canadees Kerkhof, Zeven Heuvelenweg 38, Groesbeek.  Start/Finish in het bos achter de begraafplaats.

Aangezien we nu toch de aandacht hebben meteen maar de vraag wie deze rit wil uitzetten en wie wil helpen bij het uitzetten?

 Graag tot ziens op 31 dec

Wedstrijdcommissie Senioren
Ton Holmann
Rik Ubbink
Arthur de Jonge
Alex PetersOgenblik a.u.b. ...