• Coop
 • Stipbike
 • Aia Software
 • La Vintus Open Haarden
 • RezaCoach
 • Café de Kroon
Slideshow Banner by WOWSlider.com v5.2m

U bent hier: Home › Evenement(en)

Evenement: Senioren trainingskamp najaar

Naam Senioren trainingskamp najaar Locatie Manderscheid (D)
Begindatum 12-10-2018 Einddatum 14-10-2018
Aanvang 12:00 Einde 14:00
Bijzonderheden
Omschrijving Seniorentrainingskamp najaar 2018

We gaan naar Manderscheid en verblijven daar in de jeugdherberg,

Vulkaneifel-Jugendherberge Jugendgastehaus Manderscheid
Mosenbergstrasse 17
54531 Manderscheid
T: +49 6572557

De Jeugdherberg ligt aan de rand van het dorp, maar er valt daar weinig te beleven. Dus is Daun de plek om ’s avonds te zijn. Dit is 15 minuten rijden met de auto, maar de jeugdherberg heeft ook een kroegje voor die, die niet naar Daun willen gaan. 

Op zaterdag rijden we weer een lange tocht met de eventuele mogelijkheid tot een lunch, (op eigen kosten) in het Waldcafe-Daun. Let op, we mogen alleen naar binnen bij goed weer. De jeugdherberg beschikt over een fietsenstalling, maar we nemen de kabelsloten mee in het geval de deur weer niet op slot kan.

Wie mogen mee?
Senioren excl licentieleden

Inschrijven en deelnemerslijst
Nieuwe deelnemers worden geadviseerd eerst bij hun trainer te informeren naar de zwaarte van zo’n weekend.

Het aantal groepen, groepsindeling en hun deelnemersaantal zal na inschrijving worden bepaald door de organisatie/voorrijders.
Mocht blijken dat een van de groepen te groot wordt of dat de organisatie twijfelt aan het minimaal benodigde technische en/of conditionele niveau, dan behoudt de organisatie en/of de begeleiders het recht om mensen deelname te weigeren of over te plaatsen naar een andere groep (ook tijdens het weekend na onderling overleg).

Het definitieve aantal deelnemers wordt bepaald in de eerste week van sept. Dit i.v.m. kosteloos afmelden van reeds gereserveerde plaatsen door de organisatie.

Programma
Op vrijdag om 13.00u vertrek voor een tocht van ongeveer 40/50 km (een uur van te voren aanwezig aub)
Op zaterdagochtend om 9.30u een tocht van 70/80 km.
Op zondag om 9.30 nog een zeer mooie trip van ongeveer 3 tot 4 uur.

Afstanden en starttijden op zaterdag en zondag kunnen afwijken iom de voorrijder.

Begeleiders die meegaan
Marco van den Berg, Luc Selen, Leon van Capelle en Siebe van Genesen.

Kosten
Het kamp kost per deelnemer 70 euro inclusief beddengoed en ontbijt, 2x avondeten (vrij- en zaterdag) en lunchpakket (zondag).
Op zaterdag zal er tussen de middag (eventueel) onderweg een lunchpauze worden gehouden.

Vervoerskosten dienen onderling geregeld te worden met de chauffeur.

Hoe nu verder?

 1. Aanmelden voor de inschrijflijst via inloggen (rechtsboven), vervolgens hierboven bij 'Doe je mee' aanvinken en 'Wijzingen opslaan'. Er volgt een bevestiging in rood en je ontvangt een bevestigingsmail. Voor de duidelijkheid, op de inschrijflijst staan garandeert niet dat je wordt ingedeeld (zie hiervoor).
 2. Vermeld bij je aanmelding op welk tijdstip je aankomt (12:00 of ’s avonds) en als dat al bekend is je medereiziger en eventuele andere bijzonderheden, zoals vegetarische maaltijd etc. Deze gegevens kun je later nog bijwerken via inloggen en 'Wijzingen opslaan'
 3. Bij aanmelding ben je betalingsplichtig. Dat gaat via incasso, derhalve niet zelf overmaken. Tijdstip twee weken voor het kamp.
 4. Afmelden kan kosteloos tot 1 september door inloggen, uitvinken en 'Wijzingen opslaan'. Daarvan ontvang je een bevestigingsmail.
 5. Zes tot acht weken vooraf wordt een tijdelijke deelnemerslijst verstuurd, zodat iedereen zijn vervoer onderling kan regelen (gebruik de emailadressen in de inschrijflijst). Daarna komt er zo vaak als noodzakelijk een update.
 6. Als je ingedeeld bent en toch niet mee kunt (ziekte, etc.), dan kan je plaats worden ingevuld door iemand van de reservelijst. Als dat niet lukt wordt je betaling niet geretourneerd.

Vanwege vakantie kun je vragen aan organisator Leon van Capelle pas na 1 sept stellen. tel. 024 3505032 of mail lvc@hetnet.nl.
Heel dringende mogen tot die tijd bij alex.peters@lichtverzet.nlOgenblik a.u.b. ...