• Coop
  • Stipbike
  • Aia Software
  • La Vintus Open Haarden
  • RezaCoach
  • Café de Kroon
Slideshow Banner by WOWSlider.com v5.2m

U bent hier: Home › Jeugd › Aanmelding wachtlijst

In verband met de migratie naar een nieuw systeem voor ledenadministratie en website is het momenteel niet mogelijk om aan te melden voor de wachtlijst. Voor vragen of opmerkingen kun je een mail sturen aan info@lichtverzet.nl.

Naar verwachting is de nieuwe website eind januari beschikbaar kan men zich ook weer aanmelden.

Oude informatie:

Via onderstaand formulier kun jij je aanmelden voor de Jeugd wachtlijst van MTB Club Licht Verzet. Twee keer per jaar, rond mei of november, houden we drie proeftrainingen aan de hand van de wachtlijst. Aan die trainingen kun je gratis deelnemen en ervaren wat mountainbiken is. We gaan ervan uit dat je in principe zelf een MTB regelt, een helm (verplicht) is evt te leen. Na deze drie proeftrainingen weet je zelf of je verder wilt met MTB-en maar ook zal de trainer bepalen of je in principe geschikt bent om in een groep te worden ingepast. Dat inpassen kan alleen als er ruimte is in de groep waar jij voor geschikt bent. Eerst dan is het zinvol om jeugdlid te worden. Je krijgt tegen die tijd van ons een incassomachtiging (je gegevens hebben we al met onderstaand fomulier). 

Heel soms blijkt een aspirant jeugdlid, ondanks dat hij/zij graag wilt, helaas om veiligheidsredenen niet geschikt te zijn om te worden ingepast in een groep. Uiteraard gaat dat in overleg met de ouders/verzorgers.  

Lid worden kan dus alleen via de wachtlijst en na het doorlopen van de proeftrainingen. Mochten er vragen zijn dan graag contact opnemen met de jeugdcoordinator.
Na het insturen van onderstaande info ontvang je een bevestiging. Tijdig voor de proeftrainingen gaan starten nemen we contact met je op.

Let op. Leden van Licht Verzet worden geacht zich in te zetten voor verenigingswerkzaamheden. Voor jeugd geldt dit voor de ouders/verzorgers. Dit kan zijn tijdens evenementen, of door werk te verrichten binnen een commissie, als trainer/hulpouder, of door mee te helpen bij het onderhouden van de MTB route in het Rijk van Nijmegen, enz. Het minimale aantal uren verenigingswerk is gesteld op 2 dagdelen a 4 uur per jaar. Deze verplichting is af te kopen door een contributieverhoging van €50 per jaar. Zie voor meer details art 6 in ons huishoudelijk reglement.

In het formulier moet je akkoord gaan met ons privacybeleid. Na invullen van dit aanmeldformulier ontvang je een bevestiging.

INVULADVIES

Het Email adres dient het adres te zijn van de ouder/verzorger omdat daar de clubinformatie naartoe gaat. Het adres van het kind kan evt als 2e emailadres worden toegevoegd (dan scheiden met een komma).

In het vak opmerkingen graag invullen je fietservaring en wat je ambities zijn met MTB-en, wil je wedstrijden gaan rijden of ben je meer recreatief toer gericht? Voor wedstrijders hebben we een wedstrijdgroep waar de trainingen specifieker zijn.


Ogenblik a.u.b. ...