Door Corona zijn er meer liefhebbers voor het lidmaatschap van Licht Verzet dan wij voor verantwoord trainen aan kunnen, zie ook de nieuwsupdate van 23 maart. Bikers die zich aanmelden komen sinds 10 sept 2020 op een wachtlijst. 
De oproep voor meer trainers heeft tot nu toe maar enkele bruikbare aanmeldingen opgeleverd. Daarnaast ook nog bikers met geen of nauwelijks trainerservaring maar wel met de wens dat te gaan leren. Helaas starten trainerscursussen pas in de tweede helft 2021. Dat biedt op korte nauwelijks soelaas. Ook weten we nog niet hoe de trainingsopkomst zich ontwikkeld sinds de Corona versoepelingen en of dat ruimte biedt om mondjesmaat nieuwe leden toe te laten.  

De tijdelijke Ledenstop is daarom door het bestuur gecontinueerd. We verwachten op zijn vroegst begin augustus 2021 weer wat meer duidelijkheid te hebben.

Als we meer trainers hebben kunnen we het aantal groepen uitbreiden. Aanmelders kunnen aangeven of zij enige ervaring hebben met het geven van MTB training en of ze de club daarmee willen helpen. Dan is een korter traject mogelijk. Ook zien we graag leden die trainingen willen geven en/of trainersopleidingen willen volgen. 

De maatregelen:
1 Sinds 10 sept 2020 geen proeftrainingen meer voor aspirant leden en een tijdelijke Ledenstop.
2. Aanleggen van een (wacht)lijst van belangstellenden. Alle aanmeldingen voor zowel proeftraining en/of lidmaatschap worden op datum volgorde behandeld. 
3. We zoeken onder leden en aspirant leden bikers die training kunnen en willen geven om meer trainingsgroepen te kunnen vormen. Leden kunnen zich daarvoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leuk is anders, maar we vinden dit het beste voor allemaal.

Bestuur Licht Verzet