Oliebollenrace 31 dec 2021 afgelast vanwege lockdown

Op december 31, 2021
Geplaatst door Alex Peters
Categorieën: Cross Country (XC)
Gezien: 404

Nog een ruime twee weken en dan zitten we alweer in 2022. Maar voordat het zover is hebben we het voornemen om ondanks de Covid situatie de oliebollenrace te verrijden. Deze mooie en supergezellige aftrap voor de XC clubcompetitie 2022 is traditiegetrouw op oudejaarsdag 31 dec.

De traditie kent een lange historie en is ooit begonnen als veldritwedstrijd. Toen zat er zelfs een heuse bokaal aan vast, de John Beugels trofee. Die sponsoring heeft de tand des tijd niet overleeft maar de wedstrijd is er wel een begrip door geworden en is het sinds de introductie van de clubcompetitie de seizoensopener.

NA AFLOOP
Traditiegetrouw volgt na deze 1-uurs wedstrijd een afsluiting bij Pannenkoekenrestaurant de Heksendans. Daar reiken we de heuse Oliebollen wisselbokalen uit, een voor zowel het algemeen klassement, Masters 40+, Masters 50+ als voor de Dames.

Helaas past in een beperkte ruimte dicht op elkaar zittend niet bij de besmettelijkheid van Covid en de nieuwe variant Omikron. We eten daarom de oliebollen te velde op en reiken ook daar de bekers uit.

PARCOURS
De wedstrijd kan iedereen op eigen tempo rijden zodat ook recreanten of toerders deel kunnen nemen aan dit sportieve en gezellige evenement. Ook zij die willen aanmoedigen zijn van harte welkom. 

Deelname JEUGDLEDEN is mogelijk voor jeugd van 17 en ouder en voor leden van de A jeugd (A-tjes jonger dan 17 iom hun jeugdtrainer).

UITZETTER/HELPER
Uitzetter is Juul van Loon. Enkele helpers voor het uitzetten (en die het vak willen leren) welkom. Meld je bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DEELNEMEN
In verband met de verzekering voor dit evenement maar ook vanwege het aantal oliebollen is aanmelden vereist, druk hierboven op DEELNEMEN (alleen voor leden).

VERZAMELEN
Traditiegetrouw is de start om 10.00u in het Nederrijk. Zorg op tijd aanwezig te zijn, verzamelmoment is 09.15 uur ivm inschrijven en inrijden op de parkeerplaats van het Canadees Kerkhof, Zeven Heuvelenweg 38, Groesbeek Start/Finish in het bos achter de begraafplaats.

Graag tot ziens op 31 dec

Wedstrijdcommissie XC
Ton Holmann
Arthur de Jonge
Rik Ubbink
Alex Peters

 

PS: De 2020 winnaars van de wisselbekers Bart Classens (alg), Reza Ravestijn (dames) en Marcel Jansen (50+) worden verzocht de wisselbokaal mee te brengen naar de start of anderszins bij Alex af te leveren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De wisselbokaal van Marco vd Berg (40+) heb ik al. Thanx!

Gaan

  • Gravatar Michiel Bokkers
  • Gravatar Erik van den Boogert
  • Gravatar Petra Moolhuizen
  • Gravatar Barry Mollemans
  • Gravatar Mans Vossebeld
  • Gravatar René Heijsen
  • Gravatar Juul van Loon
  • Gravatar Sarah Mulders
  • Gravatar Freek Classens
  • Gravatar Tom Eltink