XC weekend Bad Neuenahr Ahrweiler (D)

Van maart 24, 2023 13:00 tot maart 26, 2023 19:00

Wanneer

Vrijdag 24 maart tot zondagmiddag 26 maart gaan we naar Bad Neuenahr-Ahrweiler en verblijven daar in de volgende jeugdherberg.

Jugendgastehaus Bad Neuenahr-Ahrweiler.
St. Piusstraße 7
53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler 

Wie mogen mee
Alle seniorleden.

Nieuwe deelnemers worden geadviseerd vooraf bij de training van Licht Verzet te informeren over de technische en conditionele zwaarte van zo’n weekend.

Het aantal groepen, groepsindeling en hun deelnemersaantal bepaalt de organisatie/voorrijders na inschrijving. Mocht blijken dat een van de groepen te groot wordt of dat de organisatie twijfelt aan het minimaal benodigde technische en/of conditionele niveau, dan behoudt de organisatie en/of de begeleiders het recht om mensen deelname te weigeren of over te plaatsen naar een andere groep (ook tijdens het weekend na onderling overleg).

E-MTBs zijn toegestaan in groep 4 op basis van medische beperking. De elektrische ondersteuning moet ca 60km en 1500hm per dag mogelijk maken.

Het definitieve aantal deelnemers wordt bepaald, vier weken na de opening van de inschrijving i.v.m. kosteloos afmelden van reeds gereserveerde plaatsen door de organisatie.

Programma
Op vrijdag om 13.00 vertrekken voor een tocht van ongeveer 30/40 km (een uur van te voren aanwezig AUB)
Op zaterdagochtend om 9.30 een tocht van 50/70 km.
Op zondag om 9.30 nog een zeer mooie trip van ongeveer 3 tot 4 uur.

Afstanden en starttijden op zaterdag en zondag kunnen afwijken iom de voorrijder.
De kamers dienen op zondag om 9:30 schoon opgeleverd te worden.
Douchen doen we na het mountainbiken op zondag in drie ter beschikking gestelde kamers.

Begeleiders/voorrijders
Marco van den Berg, Luc Selen, Leon van Capelle en Siebe van Genesen.

Kosten
Het kamp kost per deelnemer 95 euro en is inclusief beddengoed, ontbijt, avondeten (beide dagen) en lunchpakket op zondag. Mocht het deelnemersaantal significant lager worden dan de 50 gereserveerde plaatsen dan zal het inschrijfgeld worden verhoogd naar 100 euro.

Op zaterdag zal er tussen de middag (eventueel) onderweg een lunchpauze worden gehouden. Deze dien je zelf ter plaatse te betalen.
Vervoerskosten dienen onderling geregeld te worden met de chauffeur.

Hoe verder
Je kunt je vanaf nu aanmelden

  • Aanmelden via de knop bovenaan (eerst inloggen aub)
  • Hierbij gaarne ook vermelden op welk tijdstip je aankomt (12:00 of ’s avonds), E-MTB gebruik ja/nee, indien bekend je m edereiziger en eventuele andere bijzonderheden, zoals vegetarische maaltijd, etc. Zie aanmeldformulier
  • Afmelden kan kosteloos tot 10-02-2023 via het evenementenoverzicht op de website.
  • Bij aanmelding ben je betalingsplichtig. Ook als je besluit jezelf terug te trekken vanwege Covid19.
  • De betaling vind twee weken voor het trainingskamp plaats via automatische incasso.
  • Als jij je ingeschreven hebt en toch niet mee kan (ziekte, etc.), dan wordt jou plek opgevuld door iemand van de reservelijst en als dat niet gaat zal jou betaling niet worden geretourneerd.
  • Zes weken van te voren wordt er een tijdelijke deelnemerslijst verstuurd, zodat iedereen hun vervoer onderling kan regelen. Daarna volgt er twee weken van te voren nog een definitieve deelnemerslijst met aanvullende informatie.

 Vragen kun je stellen aan Leon van Capelle tel. 024 3505032 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.