Clubdag 26 okt Reichswald (inloggen vereist voor aanmelden)

dagen
uren
minuten
seconden
Van oktober 26, 2024 09:30 tot oktober 26, 2024 13:30

Beste leden/liefhebbers van toeren en pannenkoeken

Pannenkoeken? Jawel, dat is namelijk wat deelnemers aan de clubdag zaterdag 25 nov te wachten staat. We gaan eerst in verschillende groepen een mooie toertocht maken met de MTB in het prachtige Reichswald gevolgd door een pannenkoeken buffet. Restaurant De Diepen kan maar ongeveer 60 mensen herbergen in de beschikbare ruimte voor het buffet. Omdat we zo’n 120 deelnemers verwachten gaat helaas de eetterij in twee etappes plaatsvinden.

Programma:

  • 09.30 uur verzamelen bij pannenkoekenrestaurant De Diepen, Zwarteweg 60, 6596 MJ Milsbeek. Parkeren op de grote parkeerplaats.
    Na de groepsfoto kiest ieder een passende groep uit:  3 á 4 seniorengroepen en meerdere jeugdgroepen
  • 09.45u vertrek
  • 11.45u kan de jeugd aan het pannenkoekenbuffet. Zij melden zich binnen (ingang achterzijde trap op) bij Ton Hollmann voor aanvullend twee consumptiebonnen.
  • 13.00u maakt de jeugd plaats voor de oudere jeugd (19 jaar en ouder). Die gaan dus een uurtje langer genieten van het Reichswald. Ook voor hen twee bonnen bij Ton Hollmann.

Meedoen gratis voor leden
Alle leden, jong en oud, zijn van harte welkom en mogen gratis deelnemen.
Mocht je meer willen eten en drinken dan is dat natuurlijk mogelijk tegen eigen kosten.

Aanmelding noodzakelijk, door in te loggen en op de 'deelnemen' knop bovenaan te klikken
Je kunt je aan- en afmelden t/m 22 nov, check evt updates op onze facebook pagina (LV members only) of in dit agenda item. Je aanmelding is vereist om voldoende etenswaar en medewerkers in te kunnen slaan door De Diepen. Zonder aanmelding is deelname helaas niet mogelijk.
Graag bij aanmelding vermelden of je specifieke eet wensen en/of allergieën hebt.
Als de aanmelding gelukt is ontvang je een bevestigingsmail.

Let op! Kinderen kunnen niet aanmelden dat kan alleen de ouder. Log hiervoor als ouder zelf in en wijzig dan je eigen naam in het formulier in de naam van je kind(eren).

We ontmoeten jullie graag op 25 nov

Met sportgroeten,

Mede namens de LV activiteiten commissie
Ton Hollman
Alex Peters