Heb je nog geen trainersopleiding gedaan dan kun je op 28 november 2021 meedoen met de 1 dags trainersopleiding niveau 1. De opleiding wordt intern gegeven door onze eigen trainers René Manders en Rik Rijcken. Er zijn voor leden geen kosten verbonden aan het volgen van deze opleiding. UIteraard verwachten we daarna wel dat je af en toe een training gaat geven aan de jeugd, XC of FR. De opleiding ziet er als volgt uit: voor de middag theorie, daarna volgt het praktische gedeelte.
Er wordt in deze opleiding aandacht besteed aan het begeleiden van groepen. Omdat het een officiële opleiding is wordt aan het einde van de dag een examen afgenomen. Dit bestaat uit een aantal vragen over hetgeen je die dag geleerd hebt.
 
De WT1 opleiding is een kennismaking met de opleidingen zoals die door de KNWU gegeven worden. Met de WT2 opleiding krijg je al veel meer verdieping in didactiek, en eigen vaardigheden, het opbouwen van trainingen enz. Tijdens de WT1 opleiding wordt uitleg gegeven over de vervolg mogelijkheden.
De opleiding is op 28 november 2021 om 10:00 uur bij camping Nederrijkswald en zal tot ongeveer 16:00 uur duren.
Interesse in de WT1 opleiding graag een mailtje of bericht naar Rene Manders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.