×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

XC weekend Manderscheid (D)

Van oktober 07, 2022 13:00 tot oktober 09, 2022 19:00

We gaan naar Manderscheid in Duitsland en verblijven daar in:

Vulkaneifel-Jugendherberge
Mosenbergstraße 17
54531 Manderscheid

Telefon: +49 6572 557

Wie mogen mee

Alle seniorleden. Nieuwe deelnemers worden geadviseerd vooraf bij hun trainer te informeren over de technische en conditionele zwaarte van zo’n weekend.

Het aantal groepen, groepsindeling en hun deelnemersaantal bepaalt de organisatie/voorrijders na inschrijving.

Mocht blijken dat een van de groepen te groot wordt of dat de organisatie twijfelt aan het minimaal benodigde technische en/of conditionele niveau, dan behoudt de organisatie en/of de begeleiders het recht om mensen deelname te weigeren of over te plaatsen naar een andere groep (ook tijdens het weekend na onderling overleg).

E-MTBs zijn toegestaan in groep 4 op basis van medische beperking. De elektrische ondersteuning moet ca 60km en 1500hm per dag mogelijk maken.

Het definitieve aantal deelnemers wordt bepaald, vier weken na de opening van de inschrijving i.v.m. kosteloos afmelden van reeds gereserveerde plaatsen door de organisatie.

Programma
Op vrijdag om 13.00 vertrekken voor een tocht van ongeveer 40/50 km (één uur van te voren aanwezig aub)

Op zaterdagochtend om 9.30 een tocht van 70/80 km.

Op zondag om 9.30 nog een mooie trip van ongeveer 3 tot 4 uur.

De kamers dienen op zondag om 9:30 schoon opgeleverd te worden. Alle bagage dient die ochtend in de auto’s gezet te worden, douchen kan na afloop in de kelder.

Afstanden en starttijden op zaterdag en zondag kunnen afwijken i.o.m. de voorrijder van de groep

Begeleiders/voorrijders
Marco van den Berg, Luc Selen, Leon van Capelle en Siebe van Genesen.

Kosten
Het kamp kost per deelnemer 85 euro en is inclusief beddengoed, ontbijt, avondeten (beide dagen) en lunchpakket op zondag. Mocht het deelnemersaantal significant lager worden dan de 50 gereserveerde plaatsen dan zal het inschrijfgeld verhoogd worden naar 90 of 95 euro.

Op zaterdag zal tussen de middag (eventueel) onderweg een lunchpauze worden gehouden. Deze dien je zelf ter plaatse te betalen.

Vervoerskosten regel jezelf onderling met de chauffeur.

Covid19
Vanwege de aanhoudende corona situatie dienen wij ons te houden aan de lokale regelgeving m.b.t. de eventuele maatregelen. Dit kan betekenen dat wij een mondkapje op moeten in de jeugdherberg. In de laatste nieuwsbrief, twee weken van te voren meldt Leon de geldende maatregelen.

Mochten eventueel in oktober inreisbeperkingen gelden voor Duitsland, maar de jeugdherberg blijft wel geopend en jij wilt of kunt niet mee, zal geen terug storting plaatsvinden van het inschrijfgeld. 

Aanmelden
1)   Je kunt je aanmelden via de knop bovenaan (eerst inloggen aub)
2)   Hierbij gaarne ook vermelden op welk tijdstip je aankomt (12:00 of ’s avonds), E-MTB gebruik ja/nee, indien bekend je medereiziger en eventuele andere bijzonderheden, zoals vegetarische maaltijd, etc.
3)   Afmelden kan kosteloos t/m 15-08-2022 via de knop bovenaan.
4)   Bij aanmelding ben je betalingsplichtig. Ook als je besluit jezelf terug te trekken vanwege Covid19.
5)   De betaling vindt plaats twee weken voor het trainingskamp via automatische incasso.
6)   Als je ingeschreven hebt en toch niet mee kunt (ziekte, etc.), dan wordt jouw plaats opgevuld door iemand van de reservelijst. Als dat niet lukt zal je betaling vanwege aangegane verplichtingen door de organisatie helaas niet worden geretourneerd.
7)   Zes weken van te voren wordt een tijdelijke deelnemerslijst verstuurd, zodat iedereen het vervoer onderling kan regelen. Daarna volgt er twee weken van te voren nog een definitieve deelnemerslijst met aanvullende informatie.

Vragen kun je stellen aan Leon van Capelle tel. 024 3505032 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.