×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

Sinds 25 sept 2022 is er elke twee weken een instapgroep voor leden. Bij deze trainingen komen basisvaardigheden aan bod. Daarnaast ligt de snelheid tussen de trainingsonderdelen iets lager dan bij de techniek2 en prestatie2 groep.

Deed je eerst mee met de damesgroep, of was de snelheid bij T2 en P2 soms wat te hoog? Dan is de instapgroep iets voor jou! Samen bewegen in en genieten van de natuur is het belangrijkste.

Wij hopen dat deze groep je helpt om je (basis) techniek en conditie op te bouwen, zodat je met veel plezier en vertrouwen in T2 en P2 mee kan doen!

De vierde XC senioren clubwedstrijd is in het bos van Klein Amerika 

WE ZOEKEN NOG EEN (OF MEERDERE) UITZETTERS. MELD JE AUB SNEL AAN BIJ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De planning:
09:15 uur verzamelen op parkeerplaats 't Zwaantje, Groesbeekseweg 106, 6585 KH Mook
09:30 uur inrijden
10:00 uur startschot
11:00 uur finish met daarna huldiging XC competitie 2022
 
Wetenswaardig: meedoen is belangrijker dan winnen.
Onze clubwedstrijdjes zijn laagdrempelig en je hoeft niet bang te zijn dat je mensen ophoudt of dat het te moeilijk voor je is. En je kunt altijd nog een of meer rondjes rijden en daarna lekker gaan kijken.

In verband met verzekering is vooraf aanmelden noodzakelijk. Lees hier wat dat precies inhoudt.
 

Van vrijdag 7 oktober tot zondagmiddag 9 oktober organiseert Leon van Capelle met een aantal voorrijders weer een senioren XC trainingsweekend. Ditmaal in Manderscheid (D).

De aanmelding is al even geopend en er zijn nog ruim 20 plaatsen beschikbaar.

Aangezien wij twee maanden van te voren het aantal overnachtingen nog kosteloos kunnen wijzigingen komt de datum van het wijzigen van het aantal deelnemers snel dichterbij. Na 17 augustus gaat men het deelnemers aantal naar beneden bijstellen. Dus mochten jullie je nog willen aanmelden zorg op tijd te zijn.

EXTRA GROEP. Deze keer zal er, bij voldoende deelnemers, ook een vijfde groep zijn onder leiding van Sabrina.

Fiets je graag in Nederland, maar heb je nog niet zoveel ervaring in het buitenland of ben je niet een snelle fietser en ontdek je graag nieuwe fietsgebieden. Jij kunt ook mee met het XC-weekend van Licht Verzet. De nieuwe vijfde groep rijdt een lager tempo, minder hoogtemeters en kortere afstanden dan de ander groepen. Sabrina zal deze groep voorrijden waarbij gezelligheid en samen fietsen het belangrijkste is en na afloop een biertje of stuk taart er ook bij hoort. Heb je nog twijfels? Stel dan je vraag aan Sabrina (via Facebook of app/bellen). Ben je overtuigd en ga je graag mee, geef je dan op voor the XC-weekend en zet bij bijzonderheden ‘deelname groep 5’. De 5de groep kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen voor die groep. We hopen op een mooie groep.

Lees er alles over en meld je evt aan.

Beste leden en ouders/verzorgers

Dit jaar bestaat Licht Verzet 50 jaar en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 1 oktober zijn alle leden van harte welkom bij camping Nederrijkswald om te proosten op 50 jaar LV. 

Schrijf je meteen in via de volgende link: https://forms.gle/zpEMt3qdde85wwNH8

Wat gaan we doen?

Op 1 oktober staan er verschillende leuke (fiets)activiteiten op de planning. Deze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, sportief en minder sportief. Ook als je alleen voor de gezelligheid komt ben je van harte welkom. Naast de activiteiten is er namelijk ook voldoende tijd om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten en herinneringen op te halen van zoveel jaar Licht Verzet.

Tijdens de jubileumdag wordt er onder andere een estafette-marathon georganiseerd. Iedere deelnemer wordt ingedeeld in een team, waarmee je om en om een aantal rondes rijdt over het uitgezette parcours in de bossen. Elk team mag voor zichzelf bedenken hoe ze dit willen aanpakken, want ook op de camping is er nog genoeg te doen voor degenen die niet op de fiets zitten. Van bubble ball tot een stormbaan: iedereen kan op 1 oktober z’n energie kwijt. Omdat al dat bewegen hongerig maakt, sluiten we de dag gezamenlijk af met een barbecue en een drankje.

Deel je Licht Verzet-herinneringen

Natuurlijk willen we op 1 oktober ook terugblikken op het mooie verleden van de club. Daarom zijn we nog op zoek naar actiefoto’s, goede anekdotes, spannende verhalen of bewegende beelden van de afgelopen jaren van de club. Deze kan je delen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je in vóór 5 september

Let op: je hebt maar tot 5 september om je in te schrijven. Wees er dus snel bij! We vragen om een kleine eigen bijdrage. Pas als we deze hebben ontvangen, is je bijdrage definitief. Een week voor de jubileumdag ontvang je een mail met meer informatie. 

We hopen jullie allemaal te zien op 1 oktober!

 

De Activiteitencommissie,

Hilde Oudman
Erik Lucas
Alex Zugich
Paul Sliepenbeek
Nathasja Barmes
Marjanne Marinissen
Patrick van Eldonk
Martijn Ramselaar
Ward Vissers
Antoine Goldewijk
Annelies van den Hoven

Onze aspirant trainers hebben jouw hulp nodig!

Op zondag 17 juli doen Viktor, Luuk en Sabrina examen voor de trainersopleiding WT2. Hiervoor hebben wij deelnemers nodig in Wijchen.
Heb je nog geen plannen, dan zou je ons heel erg helpen met jouw aanwezigheid!

In onderstaand formulier kun je jouw beschikbaarheid opgeven. Geef je je op, dan gaan we er vanuit dat je aanwezig bent.

Meld je aan via het  Registratieformulier

Namens de trainers heel erg bedankt!