De bestelde clubkleding is (eindelijk) binnen. Voor afhaal afspraak bellen met Hauke Behrend 06 2120 3224.
Ophalen kan tot 21-07 bij hem thuis.
 
 

Van vrijdag 15 oktober tot zondagmiddag 17 oktober organiseert Leon van Capelle met een aantal voorrijders weer een senioren XC trainingsweekend.

Ditmaal in Willingen Sauerland (D). De aanmelding is geopend.

Lees er alles over en meld je evt aan.

Maandagavond 26-07 is er weer freeride training, gegeven door Marcel.
We starten om 19.00 op de beukenlaan in het heumensoord, op het terrein waar normaal het 4 daagse kamp wordt opgebouwd.
Onderwerp deze keer is off camber.
Te beginnen met basisoefening, dan voeren we de druk op met lastige lijnen en snellere bochten in off camber situaties.
De zadeldropper en flatpedals maken het makkelijker en veiliger.
Ook wordt protectie geadviseerd.
 
Maandagavond 12 juli is er weer freeride training. Dit keer verzamelen we bij de Wijchenseberg. De training start om 19.00.
Samen met Barry Rokven en Tijmen Boonaerts gaan wij ons bezig houden met het achterwiel om zetten. Wij starten met de basis en de uitdaging word om af te sluiten met de 12 bochten afdaling.
Om deel te nemen moet je vooraf opgeven via de website, eerst even inloggen . Max aantal deelnemers is 15. Inschrijving opent op vrijdag om 12.00 uur. Denk aan je protectie.
Groet Rik!

Door Corona zijn er meer liefhebbers voor het lidmaatschap van Licht Verzet dan wij voor verantwoord trainen aan kunnen, zie ook de nieuwsupdate van 23 maart. Bikers die zich aanmelden komen sinds 10 sept 2020 op een wachtlijst. 
De oproep voor meer trainers heeft tot nu toe maar enkele bruikbare aanmeldingen opgeleverd. Daarnaast ook nog bikers met geen of nauwelijks trainerservaring maar wel met de wens dat te gaan leren. Helaas starten trainerscursussen pas in de tweede helft 2021. Dat biedt op korte nauwelijks soelaas. Ook weten we nog niet hoe de trainingsopkomst zich ontwikkeld sinds de Corona versoepelingen en of dat ruimte biedt om mondjesmaat nieuwe leden toe te laten.  

De tijdelijke Ledenstop is daarom door het bestuur gecontinueerd. We verwachten op zijn vroegst begin augustus 2021 weer wat meer duidelijkheid te hebben.