A.s. zondag de finale clubwedstrijd XC senioren achter 't Zwaantje. Na afloop prijsuitreiking met drankje van de club voor leden.
Ron en Sten Hopstaken staan garant voor een mooi parcours.

Voor details

De zomertrainingen XC lopen op hun eind. Dat is niet alleen omdat het steeds vroeger donker wordt en het zicht afneemt maar ook dat je het bos niet in mag tussen zonsondergang en zonsopgang (mag alleen met een ontheffing van de boswachter).

De laatste woensdag training is op 18 sept, daarna is op zondag 22 sept onze clubdag (aanmelden) en dus geen training. 

Vanwege geen beschikbare trainers en het slechte weer is er geen training op zondag 29 sept.

Op 6 okt is de afsluitende XC clubwedstrijd. Dan is er geen training maar alle leden vanaf 17 jaar mogen deelnemen.

De trainingen daarna zijn op zondag, en beginnen 13 okt 10u vanaf Heumensoord.

Op 20 okt is er geen training vanwege de City Downhill Nijmegen.

Van vrijdag 11 oktober tot zondagmiddag 13 oktober organiseert Leon van Capelle met een aantal voorrijders weer een prachtig trainingsweekend.

Ditmaal in Willingen Sauerland (D). De aanmelding is geopend.

Lees er alles over en meld je evt aan.

Na 2,5 jaar zijn we afgelopen week (eindelijk) begonnen aan het bouwen van het MTB Routenetwerk RIjk van Nijmegen. Ruim 300 vrijwilligers (nagenoeg allen zelf MTB-ers) zetten zich daarvoor in. Uiteindelijk telt niet de weg erheen maar het resultaat. Het doel is dat alle bosgebruikers er beter van worden en de MTB-ers een mooie uitdagende route krijgen in de heuvelachtige omgeving van het Rijk van Nijmegen.

Aanmelden voor het meebouwen aan 'jouw stukje' route kan nog steeds via de FB groep 'MTB route Rijk van Nijmegen Vrijwilligersgroep' want 70km is nog een heel eieieieind.

Lees: Artikel FIETSSPORT.NL en VELOZINE.NL

Op zondag 22 sept is weer onze jaarlijkse clubdag. We gaan met teams van jong en oud lekker toeren in het Reichswald. Daarna is er een heerlijke maaltijd.

Locatie samenkomst is bij Pannenkoekenhuis De Diepen, Zwarteweg, Milsbeek

Meld je aan