×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

Met ingang van 2023 zijn al onze leden lid bij de NTFU met de optie er een KNWU lidmaatschap bij te kopen. Hierbij de resultaten van de ledenraadpleging over de overgang naar de NTFU (zie voor verdere info onderstaande mail). Er waren 147 reacties.


Uit de raadpleging blijkt dat ook in 2023 de overgrote merendeel lid blijft bij Licht Verzet. Uit de gegeven toelichting bleek behoorlijk wat enthousiasme over de ingezette verandering. Twee respondenten gaven aan volgend jaar op te zeggen maar dat was vanwege persoonlijke redenen.

Voor het overgangsjaar 2022 geeft een meerderheid aan het NTFU lidmaatschap erbij te nemen. Gelet op het toch nog stevige percentage die dat dit jaar niet wil doen gaat het bestuur het NTFU lidmaatschap niet verplichten in het lopende jaar.

Er waren diverse vragen over de omzetting van een bestaand NTFU lidmaatschap zowel als dat nu via een andere vereniging loopt als individueel rechtstreeks bij de NTFU. Ouders moeten

HOE KUN JE AANMELDEN VOOR DE NTFU?
Leden die eerst vanaf 1-1-2023 NTFU lid willen worden hoeven niets te doen. De club meld je automatisch aan eind van dit jaar. Mocht je in de loop van het jaar van gedachten veranderen, meld dat dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden
voor de NTFU via Licht Verzet gaat via je MIJNLICHTVERZET account (‘Mijn Gegevens’) op onze website.
Ouders/verzorgers doen dat voor hun kinderen via MIJNLICHTVERZET de keuze ‘Beheer kinderen’.  
Na inloggen ga je naar tabblad ACCOUNT, vanaf het veld ‘Keuze NTFU etc’.

Daar vind je een keuze menu met oa datum van ingang NTFU via Licht Verzet (LV) evenals de keuzes voor LV-leden die al NTFU lid zijn bij een andere club of individueel bij de NTFU

  1. Elders NTFU lid en wil worden bijgeschreven bij LV: Met deze keuze melden wij je aan met dezelfde gegevens als reeds geregistreerd bij de NTFU en word je een z.g. M-lid. Dwz je bent NTFU lid bij meerdere verenigingen en bij één club betaal je de jaarbijdrage (hoofdlid á €37.54) en bij de andere club de M-lid bijdrage á €3.11.
  2. Elders NTFU lid en wil worden overgeschreven naar LV: Dan moet jij je afmelden bij je huidige vereniging, het lidmaatschap zal daar per 01-01-2023 worden stopgezet en overgaan in het lidmaatschap bij LV. Je wordt nu aangemeld bij LV als M-lid hetgeen per 1-1-2023 automatisch overgaat in hoofdlidmaatschap bij LV.
  3. Individueel NTFU lid en wil worden overgeschreven naar LV: Na aanmelding wordt het individuele lidmaatschap omgezet naar LV en heb je de aanvullende voordelen oa enkele aanvullende verzekeringen.

De kosten worden via incasso verrekend:
- Een nieuw lidmaatschap kost: € 37,54 (jaartarief prijspeil 2022). In 2022 geeft LV € 7,54 korting
- M-lid lidmaatschap: € 3,11. Gratis in 2022.
- Per 1-1-2023 € 38,08 resp 3,16 (in 2023 met € 2,50 korting)

De eerste XC clubwedstrijd van 2022 op 11 mei a.s.

We gaan (eindelijk) weer starten met onze geliefde XC clubwedstrijden. De eerste is op 11 mei, verzamelen en inschrijven om 18:30u bij de ingang van het motorcross terrein Groesbeek.

INSCHRIJVEN 

NTFU lid. kan ter plaatse op vertoon van je NTFU lidmaatschap (maak een afdruk, toon het op je smartphone of beter nog meld je aan via de CYQL app zodra je die hebt)

OF

  1. KNWU licentie: je neemt deel met een KNWU licentie, Dat betekent dat je vooraf voor deze wedstrijd moet inschrijven via je MIJNKNWU waarvoor je eerder een KNWU dag-, start- of wedstrijdlicentie moet hebben aangeschaft. Zie bv voor aanvraag KNWU dag-startlicentie, een licentie aanvraag doe je altijd via je MIJNKNWU 
    Het KNWU basislidmaatschap is onvoldoende voor deelname aan een clubwedstrijd (je bent niet verzekerd)

Je krijgt ter plaatse een stuurbordje. Na inschrijving ga je achter de uitzetter het parcours verkennen in het bos achter de crossbaan. Om ca 19:15 starten we met de wedstrijd die ca één uur duurt. Ieder lid van 17 jaar of ouder mag net zo hard (of zacht) rijden als hij/zij zelf wil. We rijden niet op een afgesloten parcours dus houd rekening met andere bos recreanten.

Meer info over oa verdere data en het reglement

Heb je vandaag niet kunnen genieten van de zon? Dan heb je morgen nog een kans om 9.30 uur tijdens de zondagtraining. Waar kun je uit kiezen?

De Techniek groep mag met Marcel Ritzer mee. Het thema van deze zondag is remmen met je voorrem. De rem die je het meeste gebruikt dus van wezenlijk belang om die goed te kunnen gebruiken.

De Prestatiegroep mag met Simon Kikken mee en gaan Piramide intervallen doen. Die beginnen met 1 minuut extreem rustig, 1 minuut vol gas, 50 sec. rustig, 50 sec vol gas, 40 sec. rustig, 40 sec. vol gas. Tot aan 10 sec. en dan weer terug. Je snapt het idee.

De damesgroep gaat morgen aan de slag met Jose en obstakels die je onderweg tegenkomt. En natuurlijk wordt er ook gewerkt aan de conditie. Daarbij worden meerdere, al dan niet steile, wortelpaden ergens op de route aangedaan.

Voor de toergroep hebben we deze keer helaas geen voorrijder. Mocht iemand zich willen melden dan zou dat natuurlijk ontzettend leuk zijn.

We verzamelen weer bij de slagboom op de Biesseltsebaan ca 150m vanaf de kruising met de Sionsweg.
Google als de link niet werkt deze coördinaten:
51.808516483162535, 5.87937167158786

Voor de XC seniortrainingen app (vanaf 17 jaar) kun jij je aanmelden door eerst in te loggen op de club website. Dan vind je op de XC trainingspagina onder de tekst ‘WHATS APP GROEP XC trainingen de link om je aan te melden voor deze app groep. 

Viktor gaat met Techniek de haarspeldbochten oefenen. Wij beginnen bij de schietheuvel met een een korte herhaling van bochtentechniek, remmen en kijken, waarna de lijnen van de haarspeldbochten zullen worden behandeld. Voor de praktijk gaan wij naar looien piep, waar ook flink zal worden geklommen!

Voor prestatie gaat Jaap morgen segmentjes van rond de 2 min doen. Hierbij komt dalen en sturen op hoge intensiteit en explosief klimmen aan bod. 1 op rood, 1 op paars en 1 op blauw en dat een paar x.

Simon neemt de toergroep mee!

We verzamelen weer bij de slagboom op de Biesseltsebaan ca 150m vanaf de kruising met de Sionsweg.
Google als de link niet werkt deze coördinaten:
51.808516483162535, 5.87937167158786