Het kabinet heeft de regels voor samen sporten verscherpt. Fietsen mag gelukkig nog, maar een belangrijke maatregel die elke biker treft, is de maximale groepsgrootte van 4 personen. Samen fietsen met méér dan 4 personen mag niet, met minder wel. Ook houd je tijdens het fietsen 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen.

Daarom zijn tot nader order de senioren XC en FR trainingen afgelast. De jeugd traint verder onder de gemaakte afspraken.

De maximale groepsgrootte van 4 personen geldt zowel voor verenigingen als voor bikers die samen afspreken een rondje te maken. Deze verscherpte coronamaatregelen gelden vanaf 14 oktober 22.00 uur en zijn ook na 19 nov nog steeds actueel.

PROGRAMMA TRAINING MET CORONA BEPERKINGEN

Blijf thuis als
- je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°).
- iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
- iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19), omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Programma:

Door Corona zijn er veel bikers bijgekomen. Dat valt op doordat we momenteel enigszins overspoeld worden met aanvragen voor proeftrainingen en lidmaatschap. In korte tijd zijn we van 360 naar 400 leden gegaan en er staan nog diversen op de wachtlijst. Nieuwe leden en aspiranten die allemaal graag komen trainen. Maar we hebben natuurlijk ook vele bestaande leden. 

Door een tekort aan trainers worden daardoor de trainingsgroepen groter dan wij verantwoord achten ivm trainingswaarde, veiligheid en overlast voor anderen. Een numeris fixus aanmelding voor de trainingen willen we niet om onvrede onder de leden te voorkomen. Daarnaast is het een heel administratief gedoe. 

Derhalve heeft het bestuur besloten tot een tijdelijke Ledenstop. Bikers die zich aanmelden komen nu op een wachtlijst. We verwachten in december weer wat meer ruimte te hebben en maken dan de balans op.

De clubkleding commissie gaat weer een clubkleding bestel ronde organiseren. 
Je kunt passen tussen 21 sept en 4 okt, de webshop is in die periode ook geopend. De webshop is inmiddels gesloten, volgende kleding ronde begin 2021

Hebben jullie Knabbel en Babbel (alias Anne Tauber en Lotte Koopmans) al eens beluisterd op hun podcast? Inmiddels zijn onze twee topdames toe aan hun derde waarbij ze ook nog lid Mandy Beumer meesleuren in hun blessure misere... Dit mag je niet missen 😁