Als je straks weer gaat mountainbiken, is het dan niet prettig te weten wat je moet doen bij een ongeval of letsel? En heb je nu wat tijd over, ondanks het mooie weer? Doe dan de gratis online Thuiscursus EHBO van het Rode Kruis. 

De stichting MTB routenetwerk Rijk van Nijmegen heeft aan Licht Verzet aangeboden het vrijwillig MTB route vignet á 10 euro aan te schaffen voor alle leden tegen 50% korting. Op de ALV 14 feb jl is besloten dit aanbod aan te nemen en daarvoor een contributie verhoging van 5 euro door te voeren. In 2020 wordt die niet doorberekend naar de leden omdat de kosten ten laste komen van de algemene clubreserve. Al langer werd gezocht naar een nuttige besteding van onze reserves, dit blijkt een prima invulling.

Het bestuur volgt de richtlijnen van het RIVM, de veiligheidsregio’s, NOC*NSF en de KNWU. Dat betekent tot 1 juni

  • geen bijeenkomsten van / evenementen met meer dan 100 personen 
  • geen fiets wedstrijden organiseren
  • Een direct gevolg is afgelasten van:

Enkele dames hebben het initiatief genomen in 2020 te starten met een dames trainingsgroepje. Wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onze dames- en freeride coordinator.  

Uiteraard start het samenkomen pas als de Corona maatregelen dat toelaten. 

Update voor pasmomenten nav het te laat ontvangen van bepaalde items, overige data zijn vervallen. Nu wel compleet, helaas alleen nog niet voor de jeugd. Die krijgen een separate uitnodiging.
Het pasmoment is tussen 13 en 15 maart, de webshop is geopend tussen 9 en 29 maart. Uitlevering wordt verwacht in de eerste week van juni.