De clubkledingcommissie Dzintra, Emiel, Maarten met steun van ex-commissieleden Susan en Guido spannen zich flink in om de uitdagingen met de clubkleding zo snel mogelijk op te lossen. Vooral Dzintra heeft er een paar hectische dagen opzitten, een spannend maar zeker ook inspannend begin van haar commissie lidmaatschap. Even een update.

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe clubkleding is binnen. Daarnaast is het ook al weer tijd voor de volgende bestelling. Dit is een extra bestelmoment omdat we de vorige keer niet alle kleding hadden om te passen, waaronder de freeride kleding. 

Heb je geen login gegevens per mail ontvangen dan kun je deze zelf opvragen. Ga hiervoor naar de login pagina van de website.

Nadat 12 januari de eerste zes trainers al geslaagd waren voor het WT2 instructeurs examen waren nu de laatste drie cursisten aan de beurt. Ondanks de tegenslag dat het examen door het barre weer op 19 januari geen doorgang kon vinden waren allen vandaag super gemotiveerd om het felbegeerde papiertje te kunnen verdienen.

Als dank voor de helpende handjes aan de Hel van Groesbeek gaan we biken op de Utrechtse Heuvelrug.

De kosten van het vignet wat je heel 2019 weer kunt gebruiken neemt stichting MTB Gelderland zuid voor haar rekening.