×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden
De eerste zondagtraining van 2022! Lees dit bericht even goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten.
 
Zoals we nu de nieuwe corona-regels interpreteren mag er weer gesport worden in groepsverband en in de openbare ruimte. Wat echter niet geheel duidelijk is, is hoe de groepsgrootte van 4 personen buiten in combinatie met sporten in de openbaarheid geïnterpreteerd moet worden. Wij hebben ervoor gekozen om de regels positief te interpreteren en de training door te laten gaan. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan mag dat natuurlijk. Iedereen kan zelf besluiten om te komen. Met zijn allen zullen we de corona regels zo goed mogelijk opvolgen.

Nieuwe verzamelplek vanaf morgen bij de slagboom van de Biesseltsebaan. Even het spoor over en dan de eerste straat rechts, richting de rode route. https://goo.gl/maps/aK4ZWZsWamETYmNdA
 
Voordeel is dat het hier een stuk rustiger is met verkeer. Dat scheelt weer als we de inhoud van de training moeten rondbazuinen.

De inhoud van de training
We hebben 3 groepen, inhoud wordt nog afgestemd, maar dit is wat we nu al weten:
- Prestatie mag mee met Michiel Bokkers.
- Toergroep mag mee met Maurice de Jongh. Zij gaan een wat korter rondje rijden met veel hoogtemeters. Zo veel mogelijk droge paden, afgewisseld met route. Hij moet om 11.45 weer terug zijn op Heumensoord.
- Techniekgroep mag met Simon Kikken mee. Zij gaan weer eens aan de bochtentechniek werken. Bij de start een meer gedetailleerd-plan!
Een leuk filmpje over kerst en MTB-en met passende beelden en grappige variatie in de uitvoering.
Wij wensen allen fijne feestdagen en een mooi nieuwjaar met veel bike plezier gezondheid en geluk.
 

De Techniekgroep mag met Victor mee en gaat oefenen met remmen. Hierbij zal onder andere de houding, modulatie en doel aan bod komen.

Maurice de Jongh heeft voor de tourgroep een mooie ronde uitgezet met heel veel hoogtemeters. Geinspireerd op een ronde die Juul van Loon ooit een keer reed om alle topjes in het Reichswald aan te tikken.

De Prestatiegroep mag met Simon mee. Zij gaan het touren afwisselen met een aantal explosieve technische rondjes. 

Start om 9.30 uur!

Het bestuur volgt de landelijke corona richtlijnen en zet daarom buitensportactiviteiten stop tot 14 januari 2022, inclusief trainingen bij de senioren en clubwedstrijden zoals de oliebollenrace van 31 december.

Het is vandaag Nationale Vrijwilligersdag. Hét moment om onze vrijwilligers te danken voor hun inzet. Onze MTB sport kan niet zonder deze toppers.

Licht Verzet is een actieve club waar iedereen graag lid van wil zijn. Dat komt met name door onze vrijwilligers die zich inzetten om aantrekkelijke activiteiten te organiseren. Dat doen zij ondermeer als trainer, hulpouder, lid van een commissie of bestuur maar ook buiten de club voor bouw en onderhoud van het MTB routenetwerk Rijk van Nijmegen en de marathon van de Hel van Groesbeek.

Wij danken onze vrijwilligers van harte, hopen natuurlijk dat zij doorgaan met hun inzet en dat zij er zelf net zo van kunnen genieten als vele leden. Wellicht inspireert dit anderen zich aan te melden voor het vrijwilligerswerk (niet te verwarren met verenigingswerk, maar daar telt het wel voor) bij de club via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportgroet,
Bestuur Licht Verzet

Alex, José, Maarten,  Sabrina, Viktor, Emiel, Peter