×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

Clubwedstrijd FR

Jaarlijks organiseren we meerdere clubwedstrijden waarna de winnaar Freeride clubkampioen van het jaar bekend is. Deze clubwedstrijden zijn voor alle clubleden vanaf 12 jaar een goede gelegenheid om te ervaren wat het rijden van een freeride wedstrijd is. We houden verschillende typen wedstrijden om de breedst ontwikkelde snelste freerider eruit te filteren.

Datum 2024 Wedstrijd   Verzamelplaats
zondag 10 maart Enduro Solingen    Solingen
 Maandag 22 april Dual Slalom    Goffert
 Woensdag 19 juni Traumapad battle    Groesbeek
 Maandag 19 aug Downhill    Wijchense Berg
 ntb Pumptrack Battle      
       

Nadere informatie over de wedstrijd gaat via de besloten pagina van MTB Club Licht Verzet op Facebook. Afgelasten van een wedstrijd kan tot maximaal één dag van te voren en gaat via de besloten club Facebook.

Het dragen van een helm is zoals bij alle activiteiten van Licht Verzet verplicht! Voor freeride geldt dat hoe meer bescherming je aantrekt hoe beter.
Deelname aan de clubwedstrijden is op eigen risico. Door deel te nemen accepteer je het risico dat samenhangt met het beoefenen van de freeride MTB sport. De organisatie is in geen geval aansprakelijk voor ongevallen of schade dan wel verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Tussenstand

Log in om uitslagen en tussenstand hieronder te kunnen bekijken.

 

Terug