×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

We onderscheiden voor de aanmeldprocedure leden onder de 18 jaar en leden van 18 en ouder (hier telt je leeftijd bereikt op 31 december van het lopende jaar). Er wordt binnen de club veel georganiseerd maar dat kan alleen als alle leden een steentje bijdragen onder het motto, 'vele handen maken licht werk'. Daarom hebben wij een: 

Verenigingstaak

Er is heel wat te doen bij onze vereniging en we kunnen dat niet steeds door dezelfde leden laten opknappen. Een lid (of ouder namens een jeugdlid) van Licht Verzet wordt geacht zich in te zetten voor verenigingswerkzaamheden. Dit kan zijn tijdens evenementen (bv Hel van Groesbeek, Mini Downhill Cup Wijchen, City Downhill Nijmegen) of door bij te dragen aan een commissie, het verzorgen van clubtrainingen of door mee te helpen bij het bouwen en onderhouden van de MTB routes in het Rijk van Nijmegen, enz.
Het minimale aantal uren verenigingswerk is 2 dagdelen á 4 uur per jaar. Enkele malen per jaar doen we een oproep per mail waarmee jij je kunt aanmelden. Als je denkt daar niet aan te kunnen voldoen gaarne voor aanmelding contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugd: 8 t/m 18 jaar

Voor jeugdleden onder de 18 jaar, zie hetgeen is vermeld op onze jeugdpagina.

Senioren: 18 jaar en ouder

Tijdelijke ledenstop en wachtlijst bij Freeride (FR)

Door een tekort aan trainers worden trainingsgroepen groter dan wij verantwoord achten ivm trainingswaarde, veiligheid en overlast voor anderen. Daarom is er een ledenstop van kracht voor freeriders. Eerst na aanmelding voor een proeftraining én na het volgen daarvan kun jij je aanmelden voor de wachtlijst voor lidmaatschap.

Trainers krijgen voorrang. Om de wachtlijst te kunnen afbouwen (op datum van binnenkomst) hebben we behoefte aan meer MTB-ers die het leuk vinden om zo nu en dan een training te geven binnen onze vereniging (je geeft zelf aan hoe vaak je tijd hebt). We hopen op veel trainers die zich aanmelden, ook vanuit bestaande leden. We vinden het jammer deze maatregel te moeten nemen maar totdat er een enigszins beheersbare situatie ontstaat werken we met een wachtlijst. Ontwikkelingen in de wachtlijst krijg je van de freeride coordinator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als jij al enige ervaring hebt met het geven van MTB training en evt een MTB opleiding wil volgen (grotendeels op kosten van de club), is een korter traject mogelijk. Meld dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden 

Als je een (gratis) proeftraining doorlopen hebt zoals beschreven op onze pagina's Cross Country (XC) of Freeride (FR), kennis gemaakt hebt met de club en een aantal leden en de wijze van trainen kun jij na overleg met de coordinator aanmelden als lid. 

Vul alle velden in, geef ook aan of je mee wil doen aan de cross country en/of freeride trainingen. Je krijgt daarvan een email ter bevestiging. Zodra je aanmelding van de wachtlijst wordt gehaald ontvang je een officiële welkomstmail van onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf 2023 zijn alle leden standaard NTFU lid en kan je het KNWU lidmaatschap (voor wedstrijdlicenties) er optioneel bij kopen.
In 2022 kun je vanaf aug nog kiezen of je NTFU en/of KNWU lid wil worden.     

AANMELDEN SENIOR LID