Wij verwelkomen graag nieuwe leden. We maken voor de aanmeldprocedure onderscheid in leden onder de 18 en leden van 18 jaar en ouder (hier telt de leeftijd bereikt op 31 december van dit jaar). Er wordt binnen de club veel georganiseerd maar dat kan alleen als alle leden een steentje bijdragen onder het motto, 'vele handen maken licht werk'. Daarom hebben wij een: 

Verenigingstaak
Een lid van Licht Verzet wordt geacht zich in te zetten voor verenigingswerkzaamheden. Dit kan zijn tijdens evenementen (bv Hel van Groesbeek, Mini Downhill Cup Wijchen, City Downhill Nijmegen), of door werk te verrichten binnen een commissie, als trainer, of door mee te helpen bij het bouwen en onderhouden van de MTB route Rijk van Nijmegen, enz. Het minimale aantal uren verenigingswerk is 2 dagdelen á 4 uur per jaar. Enkele malen per jaar krijg je een oproep per mail waarmee jij je kunt aanmelden. Als je denkt daar niet aan te kunnen voldoen gaarne voor aanmelding contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Senioren: 18 jaar en ouder

Ben je 18 jaar en ouder dan kun jij je direct aanmelden als lid van Licht Verzet. Daarbij gaan we ervan uit dat je deel hebt genomen aan de proeftrainingen zoals beschreven op onze pagina's Cross Country of Freeride. Deelname aan proeftrainingen is niet verplicht, maar een mooie en leuke (gratis) mogelijkheid kennis te maken met de club en een aantal leden. 

Tijdelijke Ledenstop

De laatste maanden hebben we veel aanvragen gekregen voor proeftrainingen en lidmaatschap. Door een tekort aan trainers worden daardoor de trainingsgroepen groter dan wij verantwoord achten ivm trainingswaarde, veiligheid en overlast voor anderen. Daarnaast is om dezelfde reden een ledenstop ingevoerd voor senioren. Door je aan te melden kom je nu op een wachtlijst. We verwachten in december weer wat meer ruimte te hebben en maken dan de balans op. Sorry, dat we deze maatregel moeten nemen.

Als jij ervaring hebt met het geven van MTB training en wil helpen is een korter traject mogelijk (mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vul alle velden in, geef ook aan of je mee wil doen aan de cross country en/of freeride trainingen. Zodra je aanmelding verwerkt is door de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ontvang je een welkomstmail.

AANMELDEN ALS SENIOR LID

Jeugd: 8 t/m 18 jaar

 Voor jeugdleden onder de 18 jaar, geldt een afwijkende procedure om de privacy van de kinderen te beschermen.

  • Lees eerst de info op onze jeugdpagina over hoe we omgaan met proeftrainingen, vervolgens
  • meldt de ouder het kind aan via onderstaande link,
  • Tegen de tijd dat wij proeftrainingen gaan inplannen nemen wij contact op met de ouders.
  • Na de proeftrainingen bespreken wij of het kind nog steeds lid wil worden en ingepast kan worden. Als dat het geval is maken wij de inschrijving compleet.

AANMELDEN DOOR OUDER