×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

We onderscheiden voor de aanmeldprocedure leden onder de 18 jaar en leden van 18 en ouder (hier telt je leeftijd bereikt op 31 december van het lopende jaar).

Er wordt binnen de club veel georganiseerd maar dat kan alleen als alle leden een steentje bijdragen onder het motto, 'vele handen maken licht werk'. Daarom hebben wij: 

Verenigingswerk

Er is heel wat te doen bij onze vereniging en we kunnen dat niet steeds door dezelfde leden laten opknappen. Een lid (of ouder namens een jeugdlid) van Licht Verzet wordt geacht zich in te zetten voor verenigingswerkzaamheden. Dit kan zijn tijdens evenementen (bv Hel van Groesbeek, Wijchens Kampionschap Downhill (WKDH) ) of door bij te dragen aan een commissie, het verzorgen van clubtrainingen of door mee te helpen bij het bouwen en onderhouden van de MTB routes in het Rijk van Nijmegen, enz.
Het minimale aantal uren verenigingswerk is twee dagdelen á 4 uur per jaar. Enkele malen per jaar doen we een oproep per mail voor een specifiek evenement waarmee jij je kunt aanmelden. Voor de MTB route zijn regelmatig onderhoudsevenementen, kijk daarvoor op www.mtb-rijkvannijmegen.nl
Als je denkt niet het verenigingswerk te kunnen voldoen gaarne vóór aanmelding contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugd: 8 t/m 18 jaar

Voor jeugdleden onder de 18 jaar, zie hetgeen is vermeld op onze jeugdpagina.

Senioren: 18 jaar en ouder

Als je een (gratis) proeftraining doorlopen hebt zoals beschreven op onze pagina's Cross Country (XC) of Freeride (FR), kennis gemaakt hebt met de club en een aantal leden en de wijze van trainen kun jij je na overleg met de coördinator aanmelden als lid. 

Vul alle velden in, geef ook aan of je mee wil doen aan de cross country en/of freeride trainingen. Je krijgt daarvan een email ter bevestiging. 

Vanaf 2023 zijn alle leden standaard aangesloten bij de NTFU en kun je het KNWU lidmaatschap (voor wedstrijdlicenties, niet nodig voor clubwedstrijden) er optioneel bij kopen. Zie tarieven

AANMELDEN SENIOR LID