Wij verwelkomen graag nieuwe leden. We maken voor de aanmeldprocedure onderscheid in leden onder de 18 en leden van 18 jaar en ouder (hier telt de leeftijd bereikt op 31 december van het lopende jaar). Er wordt binnen de club veel georganiseerd maar dat kan alleen als alle leden een steentje bijdragen onder het motto, 'vele handen maken licht werk'. Daarom hebben wij een: 

Verenigingstaak

Er is heel wat te doen bij onze vereniging en we kunnen dat niet steeds door dezelfde leden laten opknappen. Een lid (of ouder van een jeugdlid) van Licht Verzet wordt dan ook geacht zich in te zetten voor verenigingswerkzaamheden. Dit kan zijn tijdens evenementen (bv Hel van Groesbeek, Mini Downhill Cup Wijchen, City Downhill Nijmegen) of door bij te dragen aan een commissie, het verzorgen van clubtrainingen of door mee te helpen bij het bouwen en onderhouden van de MTB routes in het Rijk van Nijmegen, enz.
Het minimale aantal uren verenigingswerk is 2 dagdelen á 4 uur per jaar. Enkele malen per jaar doen we een oproep per mail waarmee jij je kunt aanmelden. Als je denkt daar niet aan te kunnen voldoen gaarne voor aanmelding contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugd: 8 t/m 18 jaar

Voor jeugdleden onder de 18 jaar, zie onze jeugdpagina.

Senioren: 18 jaar en ouder

Ben je 18 jaar en ouder dan kun jij je direct aanmelden als lid van Licht Verzet. Daarbij gaan we ervan uit dat je deel hebt genomen aan de proeftrainingen zoals beschreven op onze pagina's Cross Country of Freeride. Deelname aan proeftrainingen is niet verplicht, maar een mooie en leuke (gratis) mogelijkheid kennis te maken met de club en een aantal leden. 

Tijdelijke ledenstop en wachtlijst

Sinds corona hebben we veel aanvragen gekregen voor proeftrainingen en lidmaatschap. Door een tekort aan trainers worden trainingsgroepen groter dan wij verantwoord achten ivm trainingswaarde, veiligheid en overlast voor anderen. Daarom is sinds 10 september 2020 een ledenstop van kracht voor senioren. Door aanmelding voor een proeftraining of als lid kom je op onze wachtlijst terecht.

Om de wachtlijst te kunnen afbouwen (op datum van binnenkomst) hebben we behoefte aan MTB-ers die het leuk vinden om training te geven binnen onze vereniging. We hopen op veel trainers die zich aanmelden ook vanuit de club. Tot dan blijven we werken met een wachtlijst. Ontwikkelingen daarin kun je lezen bij Nieuws op onze website. 

Het spijt ons dat we deze maatregel moeten nemen.

Als jij enige ervaring hebt met het geven van MTB training of een opleiding wil volgen, is een korter traject mogelijk. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul alle velden in, geef ook aan of je mee wil doen aan de cross country en/of freeride trainingen. Zodra je aanmelding verwerkt is door de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ontvang je een welkomstmail.

AANMELDEN ALS SENIOR LID