×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

Club Kleding

Voor de leden van Licht Verzet is in overleg met AGU een clubkledingpakket samengesteld om als club herkenbaar te zijn tijdens trainingen. wedstrijden en evenementen. De kleding is uitgevoerd in de clubkleuren zwart, rood en accentkleur groen. Verder is het tenue voorzien van de logo's van onze 3 sponsoren: Plus Nijmegen, TREK Nijmegen en de Hel van Groesbeek. Deze sponsors hebben het mogelijk gemaakt de kleding aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Bij Licht Verzet is dragen van clubkleding niet verplicht al vinden we het wel erg leuk als je dat doet. Het geeft ook een mooie uitstraling aan de club. Onze wedstrijdlicentiehouders zijn vrijgesteld van het dragen van clubkleding tijdens wedstrijden. Denk bij je aankopen aan onze sponsors, zij denken immers ook aan ons!

Bestellen en passen

Belangrijk mbt maatvoering. De AGU Proline kleding valt erg strak uit, heb je bv maat M bestel dan maat L.

Ruilen is niet mogelijk, passen is verstandig. 

Pasmomenten
6 mei van 10-16 uur
13 mei van 10-16 uur
bij: 
Trek Bicycles Nijmegen
Hatertseweg 486, 6533 GV Nijmegen

De webshop is open van 6 mei t/m 19 mei 2023 en daarna weer gesloten.
Volgende kleding ronde sept/okt 2023

Bestellen gaat via de AGU webshop en de onderstaande bestellen knop. Daarnaast is deze knop alleen beschikbaar als je bent ingelogd.

Onderlinge verkoop tweedehands

Voor leden die geïnteresseerd zijn in het verkopen of kopen van gebruikte clubkleding, fietsen oid is er een speciale app. Vooral voor jeugd een uitkomst als door een groeistuip het spul te klein is geworden of juist behoefte is aan wat groters. Neem voor inschrijven daarop contact op met de clubkleding commissie

PRO Line Aero Jersey
Jersey LM Freeride
PRO Line Bibshort
PRO Line Bibshort
Jersey Elite Isolation Lange Mouw
Bibtight Performance Kids