×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

Club Kleding

Voor de leden van Licht Verzet is in overleg met AGU een clubkledingpakket samengesteld om als club herkenbaar te zijn tijdens trainingen. wedstrijden en evenementen. De kleding is uitgevoerd in de clubkleuren zwart en rood en voorzien van de logo's van onze sponsoren. De sponsors hebben het mogelijk de kleding aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Bij Licht Verzet is dragen van clubkleding niet verplicht al vinden we het wel erg leuk als je dat doet. Het geeft ook een mooie uitstraling aan de club. Onze wedstrijdlicentiehouders zijn vrijgesteld van het dragen van clubkleding tijdens wedstrijden. Denk bij je aankopen aan onze sponsors, zij denken immers ook aan ons!

Bestellen kan rechtstreeks bij de AGU webshop middels de onderstaande bestellen button. Let op, er zijn twee bestelmomenten per jaar (data ontvang je per mail). Daarnaast is deze button is alleen beschikbaar als je bent ingelogd.

Onderlinge verkoop tweedehands

Voor leden die geïnteresseerd zijn in het verkopen of kopen van gebruikte clubkleding, fietsen oid is er een speciale app. Vooral voor jeugd een uitkomst als door een groeistuip het spul te klein is geworden of juist behoefte is aan wat groters. Neem voor inschrijven daarop contact op met de clubkleding commissie

Elite Aero Jersey
Jersey LM Freeride
Beenstukken
Overschoenen
Bibshort Elite
Short Freeride
Handschoenen zomer
Jersey Elite Classic Lange Mouw
Windjack Elite
Handschoenen winter
Bibtight Elite
Armstukken
Sokken