×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

Club Kleding

Voor de leden van Licht Verzet is in overleg met AGU een clubkledingpakket samengesteld waardoor we als club herkenbaar zijn tijdens trainingen. wedstrijden en evenementen. De kleding is uitgevoerd in de clubkleuren zwart, rood en accentkleur groen.

Het tenue is voorzien van de drie logo's van onze sponsoren: Plus Nijmegen, Trek bicycles Nijmegen en de Hel van Groesbeek. Door deze sponsoren zijn we in staat de kleding met korting op de inkoopsprijs aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Bij Licht Verzet is dragen van clubkleding niet verplicht al vinden we het wel erg leuk als je dat doet. Het geeft ook identiteit en een mooie uitstraling aan de club. Onze wedstrijdlicentie houders zijn vrijgesteld van het dragen van clubkleding tijdens wedstrijden zodat zij hun eigen sponsoren/team kunnen promoten.

Denk bij je aankopen aan onze sponsors, zij denken immers ook aan ons!

Bestellen en passen

Belangrijk mbt maatvoering. Uit de 2023 enquete is gebleken dat de AGU Proline kwaliteit voor volwassenen en de Elite line voor de jeugd de leden goed bevalt. De kleding valt erg strak uit, heb je bv maat M bestel dan maat L.

Omdat ruilen niet mogelijk is (er is geen voorraad en bestellen betekent aanmaken) is passen dan ook sterk aanbevolen. 

Pasmomenten
29 en 30 maart van 10-16 uur
5 en 6 april van 10-16 uur
bij: 
Trek Bicycles Nijmegen
Hatertseweg 486, 6533 GV Nijmegen

De webshop sluit 23 april om 23:59u. 
Volgende kleding ronde sept/okt 2024

Bestellen gaat via de AGU webshop en de onderstaande bestellen knop. Deze knop is alleen beschikbaar als je bent ingelogd.

Onderlinge verkoop tweedehands

Voor leden die geïnteresseerd zijn in het verkopen of kopen van gebruikte clubkleding, fietsen oid is er een speciale app. Vooral voor jeugd een uitkomst als door een groeistuip het spul te klein is geworden of juist behoefte is aan wat groters. Neem voor inschrijven daarop contact op met de clubkleding commissie

PRO Line Aero Jersey
Jersey LM Freeride
PRO Line Bibshort
PRO Line Bibshort
Jersey Elite Isolation Lange Mouw
Bibtight Performance Kids