Algemeen XC

Licht Verzet heeft op dit moment ongeveer 275 Cross Country (XR) leden vanaf 18 jaar, waarvan zo'n 60 met een KNWU wedstrijdlicentie.

Tijdens de zomermaanden (april - september) is de clubtraining op de woensdagavond. Buiten deze periode zijn de trainingen op de zondagochtend. Naast deze trainingen wordt er tweemaal per jaar een trainingsweekend georganiseerd naar het Sauerland, de Eifel of een andere locatie.

Door het seizoen heen zijn er een zevental clubwedstrijden waaruit na de laatste wedstrijd de clubkampioen van het jaar bekend is. Deze clubwedstrijden zijn voor alle senioren en zijn een goede gelegenheid om te ervaren wat het rijden van een wedstrijd is. Er heerst altijd een prima sfeer, voor de gezelligheid meedoen is zeker een optie..

Lid worden?

Als je na het lezen van de informatie op de website denkt: "dit is iets voor mij !" dan kun je je opgeven voor een proeftraining met 'Techniek 2' deze training is verplicht voordat je mee mag doen met andere groepen zodat wij in kunnen schatten wat je niveau is en tegelijk wat huisregels van de club meegeven.. Na deze proeftraining kun je nog 2 keer vrijblijvend meetrainen en daarna moet je beslissen om wel of geen lid te worden.

 

Een fiets met helm is verplicht, maar mocht je zelf geen fiets hebben kun je op onderstaande adressen een fiets huren:

Verder

Mocht je meer informatie willen dan kun je contact opnemen met senioren@lichtverzet.nl Ook is er een club Facebook pagina MTB club Licht Verzet, alleen voor leden.

Terug