Licht Verzet is een actieve vereniging, ook op Whatsapp. Zo zijn de afgelopen jaren diverse Whatsapp-groepen ontstaan met elk hun eigen functie. Onderstaande app-groepen maken deel uit van de Licht Verzet Whatsapp Community. Leden die lid zijn van een van deze groepen zijn ook lid van onze community. Hiermee streven we naar beter geïnformeerde leden, meer interactie en onderlinge betrokkenheid.

Je kunt (als lid bent van Licht Verzet) lid worden van de community via deze link. Het staat vervolgens ieder lid vrij zelf te bepalen of en van welke groepen hij/zij lid wil worden. Belangrijke communicatie vanuit de club over bijvoorbeeld trainingen, activiteiten, ALV, contributie e.d. komen via de 'Aankondigingen' app maar blijven ook via website en mail gecommuniceerd.

 Overzicht huidige groepen in de community, tussen haakjes de huidige (status):

 • Aankondigingen (standaard voor elk community lid)
  In deze app ontvang je club brede mededelingen vanuit o.a. bestuur en commissies.

 • LV babbel en spam (open)
  Er wordt over van alles gechat, tips voor (wieler)literatuur uitgewisseld, grappige dingen gedeeld en vragen gesteld die niet in een specifieke appgroep thuishoren. Ervaring leert dat hiermee de sociale binding onder leden wordt gestimuleerd. Maar wees gewaarschuwd voor (soms) wat meer appjes ;-)
 • LV marktplaats (open)
  Hier kunnen leden hun overtollige wielerspullen plaatsen, voorzien van foto, omschrijving en vraagprijs. Ook vragen of iemand nog bepaalde spullen over heeft. Reacties en onderhandelingen bij voorkeur in persoonlijke berichtjes (pb's) buiten deze app om. Als een artikel verkocht is, het betreffende bericht verwijderen.
 • LV dames toer (besloten, Ladies only!)
  De vrouwelijke leden maken onderlinge fietsafspraken voor samen toeren. Gemaakte afspraken staan ook in de club brede CYQL app. 
 • LV XC senioren training (open)
  In deze app gaat het specifiek over XC trainingen, toeren en wat daar verder bij hoort. 
 • LV Freeride (open)
  In deze app gaat het specifiek over aankondigingen van FR activiteiten. Af en toe is ook wat spam geoorloofd.

Er zijn enkele besloten appgroepen voor bestuur, commissies, trainers en jeugd. Die zijn voor leden die daarbij horen, toetreding regelen groep beheerder(s).
Verder zijn er enkele tijdelijke appgroepen voor afstemming rondom specifieke activiteiten.