Trainingsweekend XC

Tweemaal per jaar wordt een trainings weekend georganiseerd voor de XC leden van 18 jaar en ouder. Niet alleen ga je flink aan de bak moeten op de pittige uitgezette routes onder leiding van een voorrijder maar ook genieten van het gezellig samen biken en het beter leren kennen van andere leden. Organisator Leon van Capelle en zijn voorrijders zoeken elk jaar weer nieuwe uitdagingen zodat verveling is uitgesloten. 

XC weekend najaar 2019

Wanneer?

Vrijdag 11 t/m zondag 13 oktober

Waar?

Willingen in Sauerland en verblijven daar in:
Die Jugendherberge Willingen-Schwalefeld
Am Lukasheim 9-12
34508 Willingen

Tel:  05632-6347
Internet: www.djh-hessen.de/jh/willingen

De Jeugdherberg ligt op 40 minuten loopafstand van het dorp. De omgeving is anders dan in de Eifel en er zal meer en langer geklommen moeten worden, wat hier en daar prachtige vergezichten oplevert.

De jeugdherberg beschikt over een fietsenstalling/garage. Sloten worden meegenomen om de fietsen aan elkaar te zetten als blijkt dat de garage wederom niet afgesloten kan worden

Wie mogen mee?

Alle senioren behalve z.g. licentieleden. Nieuwe deelnemers worden geadviseerd eerst bij hun trainer te informeren naar de zwaarte van zo’n weekend.

Het aantal groepen, groepsindeling en hun deelnemersaantal wordt na inschrijving bepaald door de organisatie/voorrijders.

Blijkt een van de groepen te groot of dat de organisatie twijfelt aan het minimaal benodigde technische en/of conditionele niveau, dan heeft de organisatie en/of de voorrijders het recht om mensen deelname te weigeren of over te plaatsen naar een andere groep (ook tijdens het weekend na onderling overleg).

Het definitieve aantal deelnemers wordt bepaald, twee weken na de opening van de inschrijving.

Programma

Op vrijdag vertrek om 13.00u voor een tocht van ongeveer 40/50 km en 1500 hm (een uur van te voren aanwezig).

Zaterdagochtend vertrek om 9.30u voor een tocht van 70 km/80 km en 2000 hm.

Zondag vanaf 9.30u nog een mooie trip van ongeveer 3 tot 4 uur en 1500 hm.

De kamers dienen op zondag om 9.30u schoon opgeleverd te worden. Wij reserveren enkele douches voor na afloop van het weekend. Verdere info volgt tijdens het weekend.

Begeleiders / voorrijders

Marco van den Berg, Luc Selen, Leon van Capelle en Siebe van Genesen.

Kosten

Het kamp kost per deelnemer 70 euro inclusief beddengoed, ontbijt, avondeten (beide dagen) en lunchpakket op zondag.

Op zaterdag zal er tussen de middag (eventueel) onderweg een lunchpauze worden gehouden (op eigen kosten). Vervoerskosten onderling verrekenen met de chauffeur.

Aanmelden

  1. Aanmelden via de button onderaan.
  2. Hierbij gaarne vermelden op welk tijdstip je op vrijdag aankomt (12.00u of ’s avonds), wanneer bekend je medereiziger en eventuele andere bijzonderheden, zoals vegetarische maaltijd, etc.
  3. Afmelden kan kosteloos tot 1-09-2019 via evenementenoverzicht.
  4. Bij aanmelding ben je betalingsplichtig.
  5. Betaling via automatische incasso twee weken voor het weekend.
  6. Als je ingeschreven hebt en toch niet mee kan (ziekte, etc.), dan wordt jouw plaats opgevuld door iemand van de reservelijst (betaling onderling verrekenen). Als er geen 'stand-in' is kan jouw betaling helaas niet worden geretourneerd (onvermijdelijke kosten jeugdherberg, eten e.d.).
  7. Zes tot acht weken van te voren ontvang je een tijdelijke deelnemerslijst, zodat je zelf vervoer onderling kunt regelen. Daarna volgt twee weken voor het weekend een definitieve deelnemerslijst met aanvullende informatie.
Naar aanmelden

Let op: om je aan te kunnen melden moet je ingelogd zijn!

Vragen?

Vragen kun je stellen aan Leon van Capelle tel. 024 3505032 of mailen naar lvc@hetnet.nl

Terug