×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

Clubwedstrijden XC

Clubcompetitie 2022 (alleen tot nu bekende data staan hieronder)

   datum verzameltijd verzamelplaats   starttijd   uitslag**
 1.  31 december 2022
Afgelast
09:15 Oliebollenrace 
Canadees Kerkhof, Zeven Heuvelenweg 38, Groesbeek.
 10:00  uitslag
           
 2.

29 maart 2020
Afgelast

09:15 Camping de But, Berg en Dal 
ingang camping, Postweg, Berg en Dal. Aub niet op de parkeerplaats camping parkeren
 10:00  uitslag
 3.   11 mei 2022 18:30

Germania, Groesbeek 
(poort ingang Motorcross terrein)

 19:15  uitslag
 4.   22 juni 2022 18:00

Traumapad Battle, info volgt

 19:30   uitslag
 5.   6 juli 2022 18:45

Wijchense Berg
(parkeerplaats skibaan)

 19:30  uitslag
 6.  23 okt 2022 09:15

Restaurant 't Zwaantje, Mook
tevens huldiging XC kampioenschap met drankje

 10:00  uitslag
 x.   x 09:15

Reichswald
(parkeerplaats bij Pannenkoekenhuis De Diepen)

 10:00 uitslag

 ** Uitslagen met de App Racesplitter mits beschikbaar. Met keuzeknoppen te verfijnen, klik bv op een deelnemer voor rondetijden, selecteer groep voor je uitslag

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande clubwedstrijden voor alle leden vanaf 17 jaar, schrijf je vooraf in en zorg minimaal drie kwartier voor de start aanwezig te zijn.

Ivm de verzekering is vooraf aanmelden noodzakelijk
Ben je NTFU lid via Licht Verzet? Meld je deelname vooraf in de CYQL app voor de betreffende clubwedstrijd. Toon je NTFU pas (bv via smartphone) bij de inschrijving op de wedstrijd. Zie verder bij stuurbord.

Het KNWU basislidmaatschap (de standaard in 2022 bij Licht Verzet) is helaas onvoldoende voor deelname aan een clubwedstrijd. Je hebt een KNWU dag-, start- of wedstrijdlicentie nodig. Meld je voorafgaand aan een clubwedstrijd aan via je https://mijn.knwu.nl/  Zoek dit evenement op datum. Met KNWU start- of wedstrijdlicentie is deelname gratis. Een daglicentie kost 2 euro.

Toon bij de inschrijving op de clubwedstrijd locatie je KNWU QR code. Dat kan eenvoudig met je smartphone ingelogd in mijn.knwu.nl via het hamburgermenu (drie liggende streepjes), klik op je naam, dan vind jij je persoonlijke QR-code. Je kunt ook thuis je QR code afdrukken en meebrengen. Zie evt https://kenniscentrum.knwu.nl/handleidingen-voor-leden-licentiehouders/profielkaart-digitale-lidmaatschapspas

Stuurbord en inrijden. Je krijgt van de wedstrijdcommissie een stuurbordje. Je rijdt achter de uitzetter in op het parcours. Op de starttijd starten we met de wedstrijd die ca één uur duurt. Ieder mag net zo hard (of zacht) rijden als hij/zij zelf wil. We rijden niet op een afgesloten parcours dus houd rekening met andere recreanten.
Het stuurbordje graag na afloop inleveren.

Het dragen van een helm is zoals bij alle fietsactiviteiten van Licht Verzet verplicht!

Nadere info: REGLEMENT van de clubwedstrijden

Oeps. Helaas wordt er wel eens een foutje gemaakt bij het bepalen van de uitslag, mocht je iets ontdekt hebben in de uitslag wat volgens jou niet klopt, stuur dan een mail naar Alex.Peters@lichtverzet.nl . Alleen op deze wijze binnengekomen berichten worden behandeld mits de uitslag al niet definitief is geworden zoals steeds vaker direct na afloop van de wedstrijd.

Tussenstand

Log in om de tussenstand hieronder te kunnen bekijken.

Terug