XC weekend Willingen (D)

Van september 29, 2023 13:00 tot oktober 01, 2023 19:00

WORDT NOG AANGEPAST

We gaan naar XXX

REST NOG AAN TE PASSEN TZT

De Jeugdherberg ligt op 10 minuten loopafstand van het dorp.
De omgeving is technischer dan de andere drie locaties die wij bezoeken en natuurlijk is er de klim naar Berdorf van 25%. De jeugdherberg beschikt tevens over een soort fietsenstalling. De bikes worden gestald in de sportzaal.

Wie mogen mee
Alle seniorleden. Nieuwe deelnemers worden geadviseerd vooraf bij hun trainer te informeren over de technische en conditionele zwaarte van zo’n weekend.

Het aantal groepen, groepsindeling en hun deelnemersaantal bepaalt de organisatie/voorrijders na inschrijving.

Mocht blijken dat een van de groepen te groot wordt of dat de organisatie twijfelt aan het minimaal benodigde technische en/of conditionele niveau, dan behoudt de organisatie en/of de begeleiders het recht om mensen deelname te weigeren of over te plaatsen naar een andere groep (ook tijdens het weekend na onderling overleg).

E-MTBs zijn toegestaan in groep 4 op basis van medische beperking. De elektrische ondersteuning moet ca 60km en 1500hm per dag mogelijk maken.

Het definitieve aantal deelnemers wordt bepaald, drie weken na de opening van de inschrijving i.v.m. kosteloos afmelden van reeds gereserveerde plaatsen door de organisatie.

Programma
Op vrijdag om 13.00 vertrekken voor een tocht van ongeveer 40/50 km (één uur van te voren aanwezig aub)

Op zaterdagochtend om 9.30 een tocht van 70 km km.

Op zondag om 9.30 nog een mooie trip van ongeveer 3 tot 4 uur.

De kamers dienen op zondag om 9:30 schoon opgeleverd te worden. Alle bagage dient die ochtend in de auto’s gezet te worden, douchen kan na afloop in de kelder.

Afstanden en starttijden op zaterdag en zondag kunnen afwijken i.o.m. de voorrijder

Begeleiders/voorrijders
Marco van den Berg, Luc Selen, Leon van Capelle en Siebe van Genesen.

Kosten
Het kamp kost per deelnemer 85 euro en is inclusief beddengoed, ontbijt, avondeten (beide dagen) en lunchpakket op zondag. Mocht het deelnemersaantal significant lager worden dan de 50 gereserveerde plaatsen dan zal het inschrijfgeld verhoogd worden naar 90 of 95 euro.

Op zaterdag zal tussen de middag (eventueel) onderweg een lunchpauze worden gehouden. Deze dien je zelf ter plaatse te betalen.

Vervoerskosten onderling regelen met de chauffeur.

Covid19
Vanwege de aanhoudende corona situatie dienen wij ons te houden aan de lokale regelgeving m.b.t. de eventuele maatregelen. Dit kan betekenen dat wij een mondkapje op moeten in de jeugdherberg. In de laatste nieuwsbrief, twee weken van te voren meldt Leon de geldende maatregelen.

Mochten eventueel in oktober inreisbeperkingen gelden voor Luxemburg, maar de jeugdherberg blijft wel geopend en jij wilt of kunt niet mee, zal geen terugstorting plaatsvinden van het inschrijfgeld. De organisatie moet dan sowieso de jeugdherberg betalen.

Aanmelden
1)   Je kunt je vanaf nu aanmelden via de knop bovenaan zolang het max aantal plaatsen (50) of de einddatum 1 feb niet is bereikt (eerst inloggen aub)
2)   Hierbij gaarne ook vermelden op welk tijdstip je aankomt (12:00 of ’s avonds), E-MTB gebruik ja/nee, indien bekend je medereiziger en eventuele andere bijzonderheden, zoals vegetarische maaltijd, etc.
3)   Afmelden kan kosteloos t/m 31-01-2022 via de knop bovenaan.
4)   Bij aanmelding ben je betalingsplichtig. Ook als je besluit jezelf terug te trekken vanwege Covid19.
5)   De betaling vindt plaats twee weken voor het trainingskamp via automatische incasso.
6)   Als je ingeschreven hebt en toch niet mee kunt (ziekte, etc.), dan wordt jouw plaats opgevuld door iemand van de reservelijst. Als dat niet lukt zal je betaling vanwege aangegane verplichtingen door de organisatie helaas niet worden geretourneerd.
7)   Zes tot acht weken van te voren wordt een tijdelijke deelnemerslijst verstuurd, zodat iedereen het vervoer onderling kan regelen. Daarna volgt er twee weken van te voren nog een definitieve deelnemerslijst met aanvullende informatie.

Vragen kun je stellen aan Leon van Capelle tel. 024 3505032 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.