XC weekend Manderscheid (D)

Van oktober 18, 2024 13:00 tot oktober 20, 2024 19:00

Wanneer?
Vrijdag 18 tot zondagmiddag 20 oktober

Bestemming
We gaan naar Manderscheiud in de vulkaaneifel en verblijven daar in :

 

Rest moet nog geupdate:
Jugendherberge Willingen-Schwalefeld
Am Lukasheim 9-12
34508 Willingen

Tel:  05632-6347
Fax: 05632-4343 
Internet: www.djh-hessen.de/jh/willingen

De Jeugdherberg ligt op 40 minuten loopafstand van Willingen. De omgeving is anders dan in de Eifel en er zal meer en langer geklommen moeten worden, wat hier en daar prachtige vergezichten oplevert. De jeugdherberg beschikt over een fietsenstalling/garage. Sloten worden meegenomen om de fietsen aan elkaar te zetten.

Wie mogen mee
Alle seniorleden. Nieuwe deelnemers worden geadviseerd vooraf bij hun trainer te informeren over de technische en conditionele zwaarte van zo’n weekend.

Het aantal groepen, groepsindeling en hun deelnemersaantal bepaalt de organisatie/voorrijders na inschrijving.

Mocht blijken dat een van de groepen te groot wordt of dat de organisatie twijfelt aan het minimaal benodigde technische en/of conditionele niveau, dan behoudt de organisatie en/of de begeleiders het recht om mensen deelname te weigeren of over te plaatsen naar een andere groep (ook tijdens het weekend na onderling overleg).

E-MTBs zijn toegestaan in groep 4 op basis van medische beperking. De elektrische ondersteuning dient ca 60km en 1500hm per dag mogelijk te maken.

Het definitieve aantal deelnemers wordt bepaald, drie weken na de opening van de inschrijving i.v.m. kosteloos afmelden van reeds gereserveerde plaatsen door de organisatie.

Programma

Op vrijdag om 13.00 vertrekken voor een tocht van ongeveer 40/50 km en 1500 hm (een uur van te voren aanwezig A.U.B.)

Op zaterdagochtend om 9.30 een tocht van 70 km/80 km en 2000 hm.

Op zondag om 9.30 nog een mooie trip van ongeveer 3 tot 4 uur en 1500 hm.

De kamers dienen op zondag om 9:30 schoon opgeleverd te worden. Wij reserveren nog enkele douches voor na de training. Verdere info volgt tijdens het weekend.

Begeleiders/voorrijders
Marco van den Berg, ????? , Leon van Capelle en Siebe van Genesen.

Kosten
Het kamp kost per deelnemer 110 euro en is inclusief beddengoed, ontbijt, avondeten (beide dagen) en lunchpakket op zondag.

Vervoerskosten dienen onderling geregeld te worden met de chauffeur.

Op zaterdag zal er tussen de middag (eventueel) onderweg een lunchpauze worden gehouden.

Aanmelden

  1. Je kunt je vanaf nu aanmelden via de knop 'deelnemen' bovenaan (eerst inloggen aub)
  2. Op formulier vermelden op welk tijdstip je aankomt (12:00 of ’s avonds), E-MTB gebruik ja/nee, indien bekend je medereiziger en evt andere bijzonderheden als vegetarier e.d..
  3. Bij aanmelding ben je betalingsplichtig
  4. Afmelden kan kosteloos tot 11-08-2023 via de knop bovenaan.
  5. De betaling voor het XC-weekend dient vooraf te geschieden middels een QR code (deze volgt in een nieuwsbrief) of door overboeking op het rekeningnummer NL70 INGB 0003 7280 22 van Licht Verzet o.v.v. XC-weekend oktober 2023.
  6. Als jij je ingeschreven hebt en toch niet mee kan (ziekte, etc.), dan wordt jou plek opgevuld door iemand van de reservelijst en als dat niet gaat zal je betaling niet worden geretourneerd.
  7. Zes weken van te voren wordt er een tijdelijke deelnemerslijst verstuurd, zodat iedereen vervoer onderling kan regelen. Daarna volgt er twee weken van te voren nog een definitieve deelnemerslijst met aanvullende informatie.

Vragen kun je stellen aan Leon van Capelle tel. 024 3505032 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.