×

Fout

We konden geen overeenkomende tags vinden

Communicatie

Licht Verzet communiceert via meerdere kanalen: 

Club email wordt door het bestuur verstuurd voornamelijk als er iets bijzonders te melden is.

De website lichtverzet.nl bevat de informatie over de club. Je vindt daar oa nieuws, de jaaragenda en planning incl activiteiten en evenementen, wat we doen, waar en met wie. Het is ook de enige mogelijkheid je aan te melden voor bepaalde activiteiten.

Whatsapp Licht Verzet community
In de afgelopen jaren zijn diverse Whatsapp-groepen ontstaan met elk hun eigen functie. Onderstaande app-groepen zijn al overgezet naar de Licht Verzet Whatsapp Community. De leden die lid zijn van zo'n groep zijn nu ook lid van onze community.

Het is nog 'werk-in-uitvoering'. Zo wordt bekeken in hoeverre thans 'besloten' groepen 'open' kunnen voor de gehele community.

Je kunt lid worden van de community via de link die je onder dit blok vindt als je inlogt. Het staat vervolgens ieder lid vrij zelf te bepalen of en van welke groepen hij/zij lid wil worden. Belangrijke communicatie vanuit de club over bijvoorbeeld trainingen, activiteiten, ALV, contributie e.d. komen via de 'Aankondigingen' app maar blijven ook via website en mail gecommuniceerd.

Overzicht huidige groepen in de community, tussen haakjes de huidige (status): 

 • Aankondigingen (standaard voor elk community lid)
  In deze app ontvang je club brede mededelingen vanuit o.a. bestuur en commissies. 
 • LV babbel en spam (open)
  Er wordt over van alles gechat, tips voor (wieler)literatuur uitgewisseld, grappige dingen gedeeld en vragen gesteld die niet in een specifieke appgroep thuishoren. Ervaring leert dat hiermee de sociale binding onder leden wordt gestimuleerd. Maar wees gewaarschuwd voor (soms) wat meer appjes ;-) 
 • LV marktplaats (open)
  Hier kunnen leden hun overtollige wielerspullen plaatsen, voorzien van foto, omschrijving en vraagprijs. Ook vragen of iemand nog bepaalde spullen over heeft. Reacties en onderhandelingen bij voorkeur in pb's buiten deze app om. Als een artikel verkocht is, het betreffende bericht verwijderen. 

 • LV dames toer (besloten, Ladies only!)
  De vrouwelijke leden maken onderlinge fietsafspraken voor samen toeren. Gemaakte afspraken staan ook in de club brede CYQL app. Dames, meld je aan in die groep. Na een check word je toegelaten. 
   
 • LV XC senioren training (open)
  In deze app gaat het specifiek over XC trainingen, toeren en wat daar verder bij hoort.

 • LV Freeride (nog besloten)
  In deze app gaat het specifiek over aankondigingen van FR activiteiten. Af en toe is ook wat spam geoorloofd.

Er zijn enkele besloten appgroepen voor bestuur, commissies, trainers en jeugd. Deze zijn bedoeld voor specifieke leden die daarin horen, toetreding regelen groep beheerder(s).

Verder zijn er tijdelijke appgroepen voor afstemming rondom specifieke activiteiten.

Facebook (FB) of kun je volgen op onze besloten (alleen voor leden) Facebook MTB club Licht Verzet of de openbare groep FB MTB Licht verzet waar iedereen wat op kan zetten. Op de besloten groep komen korte termijn zaken/actualiteiten met o.a. de inhoud van de trainingen die week, leden die onderling afspreken om samen te gaan fietsen of elkaar iets willen vragen. Niet iedereen wil op FB maar door een account in FB aan te maken waar je verder niks van jezelf opzet en alle privacy issues dicht laat of verder dicht zet kun je meelezen wat er gebeurt. Via je persoonlijke FB account kun jij je aanmelden door (via FB) aan te melden bij Facebook MTB club Licht Verzet. Je kunt ook meeliften op het FB account van een partner oid. Geef dan voor je aanmelding duidelijk aan via info@lichtverzet.nl met welk FB account jij wordt vertegenwoordigd. Anders kunnen we je toegang helaas niet honoreren. Alleen leden mogen op de besloten groep. 

CYQL app (alle leden). Met deze app van de NTFU ben je als lid op de hoogte van de komende trainingen en clubwedstrijden en kun je zelf afspreken met anderen, ook als je hun 06 nummer niet hebt. Verdere info inclusief activatiecode vind je na inlog hieronder. 

Terug