Beste leden en ouders/verzorgers

Dit jaar bestaat Licht Verzet 50 jaar en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 1 oktober zijn alle leden van harte welkom bij camping Nederrijkswald om te proosten op 50 jaar LV. 

Schrijf je meteen in via de volgende link: https://forms.gle/zpEMt3qdde85wwNH8

Wat gaan we doen?

Op 1 oktober staan er verschillende leuke (fiets)activiteiten op de planning. Deze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, sportief en minder sportief. Ook als je alleen voor de gezelligheid komt ben je van harte welkom. Naast de activiteiten is er namelijk ook voldoende tijd om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten en herinneringen op te halen van zoveel jaar Licht Verzet.

Tijdens de jubileumdag wordt er onder andere een estafette-marathon georganiseerd. Iedere deelnemer wordt ingedeeld in een team, waarmee je om en om een aantal rondes rijdt over het uitgezette parcours in de bossen. Elk team mag voor zichzelf bedenken hoe ze dit willen aanpakken, want ook op de camping is er nog genoeg te doen voor degenen die niet op de fiets zitten. Van bubble ball tot een stormbaan: iedereen kan op 1 oktober z’n energie kwijt. Omdat al dat bewegen hongerig maakt, sluiten we de dag gezamenlijk af met een barbecue en een drankje.

Deel je Licht Verzet-herinneringen

Natuurlijk willen we op 1 oktober ook terugblikken op het mooie verleden van de club. Daarom zijn we nog op zoek naar actiefoto’s, goede anekdotes, spannende verhalen of bewegende beelden van de afgelopen jaren van de club. Deze kan je delen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je in vóór 5 september

Let op: je hebt maar tot 5 september om je in te schrijven. Wees er dus snel bij! We vragen om een kleine eigen bijdrage. Pas als we deze hebben ontvangen, is je bijdrage definitief. Een week voor de jubileumdag ontvang je een mail met meer informatie. 

We hopen jullie allemaal te zien op 1 oktober!

 

De Activiteitencommissie,

Hilde Oudman
Erik Lucas
Alex Zugich
Paul Sliepenbeek
Nathasja Barmes
Marjanne Marinissen
Patrick van Eldonk
Martijn Ramselaar
Ward Vissers
Antoine Goldewijk
Annelies van den Hoven