De eerste zondagtraining van 2022! Lees dit bericht even goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten.
 
Zoals we nu de nieuwe corona-regels interpreteren mag er weer gesport worden in groepsverband en in de openbare ruimte. Wat echter niet geheel duidelijk is, is hoe de groepsgrootte van 4 personen buiten in combinatie met sporten in de openbaarheid geïnterpreteerd moet worden. Wij hebben ervoor gekozen om de regels positief te interpreteren en de training door te laten gaan. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan mag dat natuurlijk. Iedereen kan zelf besluiten om te komen. Met zijn allen zullen we de corona regels zo goed mogelijk opvolgen.

Nieuwe verzamelplek vanaf morgen bij de slagboom van de Biesseltsebaan. Even het spoor over en dan de eerste straat rechts, richting de rode route. https://goo.gl/maps/aK4ZWZsWamETYmNdA
 
Voordeel is dat het hier een stuk rustiger is met verkeer. Dat scheelt weer als we de inhoud van de training moeten rondbazuinen.

De inhoud van de training
We hebben 3 groepen, inhoud wordt nog afgestemd, maar dit is wat we nu al weten:
- Prestatie mag mee met Michiel Bokkers.
- Toergroep mag mee met Maurice de Jongh. Zij gaan een wat korter rondje rijden met veel hoogtemeters. Zo veel mogelijk droge paden, afgewisseld met route. Hij moet om 11.45 weer terug zijn op Heumensoord.
- Techniekgroep mag met Simon Kikken mee. Zij gaan weer eens aan de bochtentechniek werken. Bij de start een meer gedetailleerd-plan!