Nu het weer kan willen we weer een trainersopleiding niveau 2 organiseren voor leden van Licht Verzet. De opleiding bestaat uit 4 dagen (zaterdag of zondag) opleiding praktijk en theorie en een dag praktijkexamen. Gedurende de opleiding wordt je bijgestaan door een praktijkbegeleider. Dit kan iemand uit onze vereniging zijn of een andere trainer die minimaal niveau 3 heeft. Ook krijg je huiswerk, o.a. het geven en organiseren van trainingen. De docent is Ger Bongers, die de vorige keer ook al 8 van onze trainers heeft opgeleid. We proberen om de lessen ook weer in Wijchen te organiseren en trachten om in maart te starten met de opleiding.

In het verleden heb ik al wel wat namen doorgekregen die de niveau 2 opleiding willen doen, maar door Corona kan er veel veranderd zijn. Daarom is het van belang dat je jezelf in ieder geval aanmeldt via mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hier kun je ook meer informatie opvragen.
 
Ook deze keer gaan we weer een opleiding organiseren met voornamelijk Licht Verzet leden. Het voordeel is dat je zo ook trainers ontmoet die je vaker gaat tegenkomen en waar je makkelijk mee kunt overleggen. De hele opleiding wordt onder voorwaarden compleet door Licht Verzet betaald.

Opleidingscoördinator
René Manders