UPDATE 4 juli

Vanaf de training van 8 juli (XC) hanteren we geen maximum aantal deelnemers meer. Inschrijven vooraf is ook niet meer nodig.

De FR start weer vanaf 13 juli, zie trainingsschema.

De jeugd t/m 18 jaar zijn in mei weer begonnen.

SOCIAL DISTANCING Handhaven van de Corona regels o.a. de 1,5m doen we met z'n allen, als groep. Help elkaar als iemand het vergeet.

Volg de voorzorgsmaatregelen van het RIVM op:

- was je handen regelmatig
- hoest/nies in de binnenkant van je elleboog
- gebruik een papieren zakdoek en schud geen handen
- houd minimaal 1,5m afstand
- heb je klachten, of heeft iemand in je huishouden klachten, blijf dan thuis

Wat kun je zelf doen? 

Van een lid die als arts specialist werkzaam is in een ziekenhuis kregen we navolgend dringend advies:
 
Ga niet met meerdere bikers op pad (ook niet in clubverband). Er is altijd kans dat een van je groepje besmet is en het virus aan je doorgeeft. Jij hoeft er niet (erg) ziek van te worden maar wel degene waar jij het aan doorgeeft incl eventueel directe verwanten. Neem social distancing in acht.
 
Diverse leden van LV werken in ziekenhuizen als arts specialist of verpleegkundige. Een gaf onderstaande door. Het is echt menens....
Geschreven door mijn collega van de IC en zo is het precies. ❤
 
Het is echt heel raar om te zien hoe mijn werkplek verandert. Dagelijks zijn er bijeenkomsten om ons op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste afspraken en om het rampenplan te bespreken. Er worden extra bedden gecreëerd, zoveel mogelijk extra personeel en materieel wordt ingeschakeld, afdelingen worden verbouwd en in zo'n snel tempo dat je direct de noodzaak voelt. 
Er is geen paniek, iedereen is klaar om de strijd aan te gaan, extra diensten te werken en dit als een groot team aan te gaan. De afgelopen dagen hebben zo veel mensen zo hard gewerkt om ervoor te zorgen dat artsen en verpleegkundigen over alles beschikken om een eerste golf aan te kunnen. Dit zorgt ervoor dat je jezelf niet alleen voelt, en dat alles wordt gedaan om 'het personeel' te ondersteunen. Maar een onrustig gevoel is er wel ingeslopen. Wanneer gaat 'het' beginnen? Wordt het echt zo heftig? Wat voor hartverscheurende situaties staan ons te wachten? Gaan we over onze capaciteit heen? En zo ja, wat moeten we dan?
Wat we nu al kunnen doen is van ons laten horen. 

Dit is voor degene die denkt dat het wel los loopt, aan degene die denkt dat er zwaar wordt overdreven, aan degene die een coronafeestje organiseert en aan degene die het ondertussen ook wel spannend begint te vinden. 
Volg.de.adviezen.van.het.RIVM. 
Daarmee help je de risicopatiënten uit je eigen omgeving. Je opa of oma, je ouders, een vriend of vriendin. Want als het nodig is, hoop jij toch ook dat wij plek voor hen hebben?
 
 
 
ANDERS 
We onderzoeken nu de samenwerking met MBC De Zeven Heuvelen Groesbeek, hun accommodatie en hun mogelijkheden. MBC moet echter ook toestemming krijgen van de gemeente Berg en Dal.
 
Hieronder linkjes naar KNWU, Heumen en Veiligheidsregio Gelderland Zuid.
 
https://www.knwu.nl/nieuws/wielersport-specifieke-adviezen?mc_cid=9eef21b9cc&mc_eid=31292910b2
 
https://www.vrgz.nl/nieuws/spelregels-voor-sporten-in-gelderland-zuid/