Door Corona zijn er veel liefhebbers voor het lidmaatschap van Licht Verzet. Meer dan wij aan kunnen onder de huidige condities, zie ook de nieuwsupdate van 13 december. De oproep voor meer trainers heeft tot nu toe maar slechts enkele aanmeldingen opgeleverd. Veelal ook nog bikers van buiten met geen of nauwelijks trainerservaring maar wel met de wens dat te gaan leren. Op korte termijn gaat dat echter nauwelijks soelaas bieden. Ook weten we nog niet hoe de opkomst met het huidige ledenbestand van 416 zal zijn als Corona het toelaat en of er dan ruimte is om nieuwe leden toe te laten.  

De tijdelijke Ledenstop is daarom door het bestuur gecontinueerd. Bikers die zich aanmelden komen sinds 10 sept op een wachtlijst. We verwachten op zijn vroegst eind mei 2021 weer wat meer duidelijkheid te hebben (trainingen begonnen zijn, opkomst een duidelijk beeld geeft, meer trainers beschikbaar zijn gekomen en Corona het toelaat) en maken dan wederom de balans op.

Als we meer trainers hebben kunnen we het aantal groepen uitbreiden. Aanmelders kunnen aangeven of zij enige ervaring hebben met het geven van MTB training en of ze de club daarmee willen helpen. Dan is een korter traject mogelijk. Ook zien we graag leden die trainingen willen geven en/of trainersopleidingen willen volgen. 

De maatregelen:
1 Sinds 10 sept 2020 geen proeftrainingen meer voor aspirant leden en een tijdelijke Ledenstop.
2. Aanleggen van een (wacht)lijst van belangstellenden. Alle aanmeldingen voor zowel proeftraining en/of lidmaatschap worden op datum volgorde behandeld. 
3. We zoeken onder leden en aspirant leden bikers die training kunnen en willen geven om meer trainingsgroepen te kunnen vormen. Leden kunnen zich daarvoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leuk is anders, maar we vinden dit het beste voor allemaal.

Bestuur Licht Verzet